La Diputació de València participa en Madrid Fusión 2022

Post també disponible en: Castellano

La Diputació de València, amb la seua marca València Turisme, participa en el certamen gastronòmic Madrid Fusión, que se celebra des de hui i fins dimecres que ve, com a part dels expositors que Turisme Comunitat Valenciana reuneix en el seu estand de la Fira de Madrid.

El diputat de Turisme de la Diputació, Jordi Mayor, ha visitat aquest matí el certamen juntament amb el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de València, Emiliano García.

L’estand de la Comunitat Valenciana mostrarà durant els tres dies de fira el més destacat de la gastronomia valenciana a través de presentacions de productes, tastos i degustacions, sota la marca L’Exquisit Mediterrani, que donarà suport a la participació de prop de 100 professionals valencians entre cuiners, pastissers, forners, cocteleros, productors i sommeliers.

València Turisme i Visit València han organitzat per part seua, a través de la seua marca gastronòmica conjunta Delicious València, un homenatge a “l’esmorzaret” valencià en el marc de les presentacions gastronòmiques de diferents destinacions, accions que protagonitzaran també durant aquests dies els arrossos de Cullera i la cuina de Gandia.

A més, València i Cullera disposen d’un espai propi en Saborea España, on oferiran la seua millor oferta culinària també a través d’activitats, tastos i degustacions.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*