La Diputació de València torna a comptar amb Bunyol per formar part del seu Circuit de Carreres Populars

La Diputación de Valencia vuelve a contar con Buñol para formar parte de su Circuito de Carreras Populares.
La Diputación de Valencia vuelve a contar con Buñol para formar parte de su Circuito de Carreras Populares.

Post també disponible en: Castellano

La Diputación de Valencia vuelve a contar con Buñol para formar parte de su Circuito de Carreras Populares.
La Diputació de València torna a comptar amb Bunyol per formar part del seu Circuit de Carreres Populars.

Dels quatre anys de mandat de Marta Pérez al capdavant de la regidoria d’Esports, tres vegades ha estat seleccionat Bunyol per formar part d’aquest circuit, cosa històrica i únic ja que mai abans aquesta localitat de la Foia de Bunyol-Xiva havia format part d’ell. Serà una 10K que se celebrarà el 10 d’agost

Ahir informava la institució provincial al seu web que el Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València celebra la seva XXlI edició amb un nou web més interactiva i una gestió de les xarxes socials en què els corredors seran participants directes a través de les seves fotografies. A més, com a novetat, les dotze proves s’inclouran en la programació de la televisió pública valenciana. Les inscripcions per a aquest any estaran obertes fins al 31 de maig.

Durant la presentació, la diputada d’Esports, Isabel García, va destacar la importància d ‘ “incorporar les experiències dels propis clubs i els ajuntaments de cara a seguir millorant en cada edició”. Per la seva banda, el president de la corporació, Toni Gaspar, ha destacat com aquest tipus d’iniciatives “fan de València un lloc amable en el qual cada vegada més gent se sent còmode”.

A aquesta presentació va assistir Jonquera Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, i Marta Pérez, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, ja que la XXIII Cursa Tomatina Bunyol torna a formar part d’aquest circuit de curses per tercera vegada en els últims quatre anys que s’ha sol·licitat.

Així que, l’alcaldessa buñolense ha volgut destacar de la responsable d’aquesta àrea durant aquests quatre anys de legislatura la seva tenacitat, persistència, compromís i eficiència.

Per la seva banda, Marta Pérez destaca la tasca que des del començament de la legislatura ha tingut el C.A. Correores de Bunyol en les nombroses activitats que s’han desenvolupat en el municipi i no només des del punt de vista esportiu. “El seu treball ha estat incansable i estic completament segura que aquesta cursa serà un gran èxit”.

L’increment d’aficionats a l’atletisme i el nombre de carreres en el calendari anual s’ha vist exponencialment augmentat en els últims anys. Referent a això, aquest club buñolense destaca la bona tasca de Marta Pérez a la gestió de l’esport a Buñol i en particular pel que fa a l’atletisme. Diuen: “Des del club ens sentim molt satisfets de poder comptar de nou amb la 10K Tomatina al Circuit Diputació de València i treballarem amb il·lusió perquè tots els corredors i corredores que vinguin a Bunyol gaudeixin d’una gran carrera”.

Serà una 10k i se celebrarà el proper dissabte 10 d’agost. Es tracta d’una cursa que destaca per la seva duresa de muntanya, però al mateix temps per comptar amb un recorregut únic i exclusiu ple de bells paratges naturals, que fan d’aquesta cursa èxit assegurat. Es preveu que en ser un recorregut de 10 quilòmetres augmenti el nombre d’atletes dones participants i de corredors amants dels bells paratges de muntanya.

Marta Pérez diu sentir-se molt orgullosa que en els quatre anys que ha estat al capdavant d’aquesta regidoria, 3 s’hagi concedit entrar a Bunyol en aquest circuit, “perquè el turisme esportiu és molt positiu perquè es conegui la localitat. A això s’uneix que aquesta carrera antecedeix al Gran Fons de Set Aigües, servint com escalfament a aquesta gran carrera de renom internacional “.

L’edil responsable de l’àrea d’Esports espera que en anys successius segueixin sol·licitant la inclusió del nostre municipi en aquest circuit perquè, així ho entén, “dignifica la imatge de Bunyol com a poble bolcat en l’esport i concretament en l’atletisme, fidel reflex de la societat actual, cada dia més implicada amb aquesta disciplina esportiva “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*