La Diputació de València trasllada als ajuntaments les claus per a accedir a finançament comunitari 

Post també disponible en: Castellano

El diputat de Fons Europeus, Administració Electrònica i Innovació, Juan Ramón Adsuara, se reunix amb la alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i la de Meliana, Trini Montañana, acompanyades per respectius membres dels  seus equips de govern 

L’accés a la informació dels sensors de la Diputació per a millorar la gestió municipal, un altre dels assumptes principals de les trobades de treball

El diputat de Fons Europeus, Administració Electrònica i Innovació, Juan Ramón Adsuara, continua amb les reunions de treball amb municipis interessats a accedir a finançament europeu per a desenvolupar programes d’inversió.

Així, la setmana passada, Adsuara es va reunir amb l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, acompanyada per membres de l’equip de govern, en la qual s’han tractat diferents projectes de gestió en el municipi del Camp de Túria .

Així, l’alcaldessa ha traslladat al diputat la intenció de l’ajuntament de “valorar la posada en marxa d’un servici que facilite l’arribada de fons al municipi a través dels diferents programes que partixen de la Unió Europea”.

En este sentit, Juan Ramón Adsuara, va traslladar a la comitiva municipal les claus de l’experiència de la institució provincial en este àmbit, i ha indicat que “el finançament comunitari brinda oportunitats tant per a les institucions públiques com per a la pròpia ciutadania, que a vegades no s’aprofiten per falta de recursos tècnics per a fer les pertinents sol·licituds”.

La reunió també va abordar el servici que la Diputació oferix en matèria de Smartcities a través d’una  plataforma gratuïta que arreplega les dades dels sensors que la institució provincial té en tots els municipis de la província. 

Trobada amb l’alcaldessa de Meliana

El “futur tecnològic i sostenible” de Meliana va ser el tema principal de la reunió de treball de l’alcaldessa, Trini Montañana, i Ramón Bosque, regidor de Noves Tecnologies, Transparència i Projectes Europeus, amb el diputat Juan Ramon Adsuara.

La reunió es va centrar en les estratègies de Meliana per a afrontar els desafiaments de la innovació i la sostenibilitat, amb especial atenció als objectius de l’Agenda 2030 i les polítiques de la Unió Europea.

L’alcaldessa va exposar projectes que busquen “impulsar el desenvolupament local, respectant i realçant la nostra identitat cultural, lligada intrínsecament en l’horta i la platja, i centrant-se especialment en la joventut de Meliana”. 

Alcaldessa i regidor van traslladar a Adsuara “el ferm compromís de l’Ajuntament de Meliana d’acostar llaços amb Europa, generant sinergies que enfortisquen la nostra comunitat i propicien noves oportunitats per a tots”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*