Riba-roja de Túria felicita 12 alumnes de primària i secundària de la localitat pels seus expedients acadèmics de “excel·lència” durant el passat curs escolar 

Post també disponible en: Castellano

El ple municipal aprova, de manera unànime, una felicitació a tots els estudiants pel seu esforç, la seua dedicació i el seu rendiment acadèmic.

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat de tots els seus partits polítics una felicitació pública als dotze alumnes premiats pel seu rendiment acadèmic al llarg del passat curs escolar 2022-2023. La resolució de l’equip de govern del PSPV ha comptat amb el suport de la resta de formacions polítiques amb representació, és a dir, el Partit Popular, Compromís, Esquerra Unida-Podem i Vox. 

La felicitació de la corporació municipal suposa un reconeixement als dotze alumnes després d’obtindre la concessió dels premis extraordinaris que concedeix al Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació al rendiment acadèmic d’Educació Primària i Secundària corresponent al curs escolar 2022-2023 després d’avaluar el treball i la tasca duta a terme durant el citat període de temps. 

La felicitació de l’equip de govern i de la resta de formacions als dotze estudiants per la seua formació acadèmica és un reconeixement “al seu esforç i dedicació, un orgull reconéixer els seus mèrits i animar-los a seguir per aquest camí d’aprenentatge continu, interés per la cultura i curiositat en el coneixement; felicitem a ells, i als seus equips docents que amb la seua dedicació i esforç han contribuït a la seua formació i esperit de superació”. 

En total, es tracta de dotze alumnes en total, d’ells huit de primària i els quatre restants de secundària de centres. Es tracta de Paula Martí Pérez del col·legi La nostra Senyora de l’Asunción, Eduard Fita Soriano del centre La nostra Senyora de l’Asunción, Sofia López Herráiz, de La nostra Senyora de l’Asunción, Albert Comins Vañó del col·legi Cervantes, Nora Pérez Durán, del col·legi Mes d’Escote, Darío Martínez Garví, del Mes d’Escote, Neus Alcàsser Fuentes, del Mes d’Escote i, finalment, Carmen Martí Teresí, del col·legi Camp de Túria. 

Per part seua, els alumnes d’educació secundària dels centres educatius de Riba-roja de Túria s’estenen a Rubén Ballester Tola del centre La nostra Senyora de l’Asunción, Lucía Ruiz Paredes, del centre La nostra Senyora de l’Asunción, Vicente Simó Romero del col·legi La nostra Senyora de l’Asunción i, finalment, Irene Serrano Añó, del col·legi Entrenaranjos de Riba-roja de Túria. 

La felicitació del ple municipal de Riba-roja de Túria, tant de l’equip de govern com de la resta de formacions polítiques se centra en reconéixer l’excel·lent rendiment acadèmic dels alumnes, així com als equips docents dels respectius centres educatius premiats per la seua contribució i emplaça als alumnes i els seus familiars a un acte de reconeixement que tindrà lloc el pròxim 28 de febrer en la sala d’actes consistorial. 

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que es tracta d’un reconeixement “molt important en el municipi puix que es tracta de posar en valor en la mesura que tots ells es mereixen en esforç, dedicació i ganes de superació i, al mateix temps, és el moment de reconéixer el valor que el factor humà té en la societat actual i, per això, els emplacem a continuar la mateixa senda, del treball i l’estudi”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*