La Diputació finalitza l’ampliació de la carretera que comunica Campo Abajo i Titaguas

Post també disponible en: Castellano

L’obra, amb una inversió de 2,2 milions d’euros, ha servit per a condicionar un traçat estret i sense vorals que és molt utilitzat pels veïns de la zona i els propietaris de camps de cultiu

La nova via, amb trànsit predominant de vehicles agrícoles, compta amb carrils de tres metres d’amplària i vorals de mig metre, amb cuneta de seguretat formigonada i sistemes de contenció

La Diputació de València ha finalitzat les obres de condicionament i ampliació de la CV-345 en el tram de quatre quilòmetres que comunica la pedania de Campo Abajo amb el municipi de Titaguas, a la comarca de la Serranía. D’esta manera, l’àrea d’Infraestructures que dirigix Rafa García millora la seguretat d’una via molt utilitzada pels veïns de la zona i els propietaris de camps de cultiu, amb un trànsit predominant de vehicles agrícoles.

Amb una inversió d’una mica més de dos milions d’euros, l’obra ha consistit en l’ampliació de la calçada fins als set metres d’amplària, amb carrils de tres metres i vorals de mig metre, acompanyada de la millora del ferm i la rectificació puntual del traçat per a aconseguir una circulació més còmoda i segura.

El responsable provincial de Carreteres, Rafa García, ha explicat que la intervenció “era molt necessària per a resoldre els problemes que tenien els usuaris, principalment propietaris de terrenys de cultiu amb vehicles agrícoles, en un traçat sinuós i estret, sense vorals i amb zones d’escassa visibilitat”.

L’obra s’ha executat entre el punt quilomètric 49+7, en les proximitats de l’accés a Campo Abajo, pedania d’Alpuente, i el punt quilomètric 53+8, en la glorieta d’accés al nucli urbà de Titaguas. La millora de la funcionalitat de tot el tram ha inclòs la construcció d’una cuneta de seguretat formigonada d’un metre que dona continuïtat al voral en el marge dret, la instal·lació de sistemes de contenció i l’oportuna senyalització horitzontal i vertical.

En el tram final de l’actuació, des de la glorieta de Titaguas al cementeri de la localitat, s’ha executat una andana per als vianants de tres metres d’amplària, amb una barrera de formigó que la separa de la calçada per a reforçar la seguretat en l’accés al cementeri.

Els operaris han millorat també les corbes que presentaven un radi més reduït, i ha sigut necessària la reposició de diferents serveis afectats per les obres, des de la xarxa de telefonia fins al proveïment d’aigua en la població de Titaguas, reposat amb la instal·lació d’una canonada de polietilé.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*