La Diputació inicia les obres per a millorar la seguretat en la carretera d’Alzira a Corbera

Post també disponible en: Castellano

L’actuació inclou la construcció d’una glorieta en la intersecció de la CV-510 i la CV-506, un tram amb més de 10.000 vehicles al dia, i una altra en l’encreuament de la CV-506 i el Camí Baix de Corbera

Amb un pressupost de 2,7 milions i un termini d’execució de sis mesos, l’obra contempla les dos rotondes i l’eixamplament dels carrils per a millorar la visibilitat i reduir la perillositat

La Diputació de València iniciarà la setmana vinent les obres per a millorar la seguretat en la carretera d’Alzira a Corbera. L’actuació consistix en la construcció de dos glorietes que reduiran la perillositat dels encreuaments entre la CV-510 i la CV-506 i entre esta última via i el Camí Baix de Corbera. Amb un pressupost de licitació de 2.740.000 euros i un termini d’execució de sis mesos, l’obra s’escomet després d’un procés d’expropiació que ha afectat una superfície de més de 12.000 metres quadrats.

El projecte de l’àrea provincial de Carreteres que dirigix Rafa García contempla una glorieta principal, en la intersecció de la CV-510 amb la CV-506, que disposarà d’un illot central de 40 metres de diàmetre interior, amb dos carrils de quatre metres cadascun i vorals interiors i exteriors de mig metre. “És una obra molt necessària en un punt d’elevada perillositat i escassa visibilitat pel qual passen més de 10.000 vehicles cada dia”, assenyala el diputat de Carreteres.

L’actuació es completarà amb una segona rotonda de 18 metres de diàmetre interior i un únic carril de 5,5 metres d’amplària, i vorals de mig metre en l’encreuament de la CV-506 amb el Camí Baix de Corbera. A més, el tram d’esta carretera comprés entre el punt quilomètric 1,8 i el 2,6 es condicionarà amb la implantació d’una secció transversal que comptarà amb un carril de tres metres d’ample per sentit i vorals d’un metre. L’obra inclou una xarxa de drenatge que conduïx el cabal que recull la carretera cap al barranc.

Les dos noves rotondes projectades per la Diputació permetran millorar la seguretat en estes carreteres que connecten diversos municipis de la Ribera i que acumulen un trànsit diari de prop de 11.000 vehicles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*