La Diputació ofereix espectacles i tallers de ball infantils a La Canal, Camp de Túria, La Safor i La Ribera

Las jornadas ‘d’Arrel’ continúan con espectáculos para los más pequeños durante octubre y noviembre, con programación en Millares, Náquera, Real de Gandía y Benicull de Xúquer.

Post també disponible en: Castellano

Les trobades d’Arrel tornen als pobles i les comarques valencianes a la tardor. Després de les jornades de música i balls valencians celebrades entre març i juliol en Torrebaja, Montaverner, Beniarjó i la ciutat de València, durant els mesos d’octubre i novembre diferents poblacions valencianes podran gaudir d’espectacles infantils i tallers de balls des d’un vessant lúdic i, al mateix temps, que mostre als nostres xiquets alguns dels nostres balls, danses i músiques d’una manera divertida.

La primera parada tindrà lloc este dissabte 5 d’octubre a Millares (La Canal de Navarrés), on a partir de les 11:00 hores se celebrarà un taller de danses i balls infantils, a càrrec de Tradamus Cultural a la Plaza del Hinchidor.Tot seguit, a les12:00 hores, se celebrarà una espectacle infantil a càrrec de  La POP, la Petita Orquestra Peiotaire.

Dissabte 19 d’octubre serà el torn de Nàquera (Camp de Túria). En este municipil’espectacle infantil ens portarà sobre l’escenari a Ramonets a la Plaça de l’Ajuntament, un grup que, si per alguna cosa s’ha destacat al llarg de la seua existència, és per atraure tant pares com xiquets.

Dissabte 9 de novembre i dissabte 23 de novembre, la versió jove d’Arrel arribarà als pobles de Real de Gandia (La Safor) i Benicull de Xúquer (La Ribera Baixa), acabant dissabte 30 de novembre de 2019 a València al Centre Cultural La Beneficència on, novament, hi haurà taller de danses i balls infantils, a càrrec de Tradamus Cultural. i concert a càrrec de Ramonets.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha manifestat “la importància que els més menuts puguen conéixer les nostres tradicions, i en concret, els nostres balls tradicionals i la nostra música d’una manera divertida”. Per una altra banda, Josep Vidal, cap del Servei de Cultura, ha destacat que “la programació està pensada perquè no sols els xiquets, sinó també els seus pares, ho puguen passar bé i gaudisquen de forma conjunta, com s’ha fet sempre, als nostres carrers i places”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*