Fotogaleria: Concert d’Intercanvi entre les Bandes Juvenils de L’Artística de Bunyol i del Centre Instructiu Musical de Mislata

La Banda Juvenil de L'Artística va visitar al Centre Instructuvio Musical de Mislata.
La Banda Juvenil de L'Artística va visitar al Centre Instructuvio Musical de Mislata.

Post també disponible en: Castellano

Després del primer dels concerts d’aquest Intercanvi musical, en el qual la Banda Juvenil de L’Artística va visitar al Centre Instructuvio Musical de Mislata, aquest proper diumenge els Lletjos faran d’amfitrions en el concert de tornada que es celebrarà el proper diumenge 6 de octubre al Teatre Montecarlo

El concert de dissabte passat, emmarcat en el I Festival de Bandes Juvenils de Mislata, organitzat per la Clavaria de Sant Miquel, es va celebrar després d’una tarda d’activitats lúdiques i un sopar de germanor entre les dues agrupacions. A les 22.30h va començar el concert, amb la Banda Juvenil dels Lletjos actuant en primer lloc i dirigida per David Tarín Díaz, que va preparar al costat dels seus músics un programa ple de bandes sonores de pel·lícules emblemàtiques com La Roca, El pont sobre el riu Kwai o El patriota, amb projecció d’imatges inclosa, que va fer les delícies dels assistents. Abans d’arrencar la segona part del concert, la Clavaria de Sant Miquel juntament amb l’Ajuntament de Mislata, van obsequiar a L’Artística amb un parell d’emotius detalls i van imposar un corbatí a la nostra bandera, com a record de la vetllada.

Ja en la segona part, a càrrec de la Banda Juvenil del CIM Mislata sota la batuta de Francisco Zacarés, els assistents van gaudir de música de pel·lícules com Aladdin, El Rei Lleó o Lawrence d’Aràbia, arrencant l’ovació del públic davant el treball dels joves músics.

Aquest proper diumenge dia 6, serà el CIM Mislata qui visiti Bunyol, en el segon concert d’aquest intercanvi. La cita serà al Teatre Montecarlo a les 12 hores, després del qual les dues agrupacions compartiran un dinar de germanor al local social de Los Feos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*