La direcció provincial del PP de València completa l’organigrama comarcal amb el nomenament dels coordinadors

La popular Silvia López.
La popular Silvia López.

Post també disponible en: Castellano

El president provincial de l’PP de València, Vicente Mompó ha donat a conèixer la seua proposta sobre els coordinadors comarcals que es van a integrar en l’organigrama de el partit per reforçar l’estructura que ha d’afrontar els propers reptes, amb especial incidència en la cita electoral prevista per 2023.

Mompó ha sotmès la seua iniciativa a la consideració dels integrants del comitè executiu que l’han aprovat per unanimitat i avancen així en la configuració de tota l’estructura després de la celebració de el XV Congrés provincial que va tenir lloc el passat 25 de juliol.

Els coordinadors comarcals ajudaran que la radiografia de la província pugui ser «més precisa» i tindran una doble funció de relació amb els presidents locals i la direcció provincial per reforçar les necessitats que el partit tinga en els 266 municipis, segons ha explicat Mompó.

En l’inici d’aquest nou curs polític dels coordinadors comarcals estan així ja plenament activats i també s’ha procedit a nomenar un secretari a cada comarca que serà el reforç en la tasca dels coordinadors.

Mompó ha afirmat que «el Partit Popular necessita una base ampla i recuperar a tots els que han format en algun moment o formen part del projecte que més representa els interessos dels valencians» i els coordinadors comarcals també tindran aquesta funció d’escolta activa de les necessitats del partit.

Mompó ha avançat el nom dels coordinadors comarcals. Així, a Camp de Morvedre la coordinadora és Glòria Condomina i el secretari Fidel Centelles; a Camp de Túria el coordinador és Héctor Troyano i la secretària Maria José Marco; a la Canal de Navarrés Estela Darocas ha estat nomenada coordinadora i Miguel Marín com a secretari; mentres que a La Costera el coordinador és Vicente Huet i Eduardo Llopis serà el secretari.

Pel que fa a la comarca de l’Horta Nord coordinador escollit és Pere Costa i el secretari, Nacho Prieto; Alberto Primo, per la seua banda, és el coordinador de L’Horta Sud i Laura Chulià serà la secretària. La coordinadora nomenada per a La Foia de Bunyol-Xiva és Silvia López i el secretari serà Vicente Jabaloyas; mentres que el coordinador triat per a la Plana d’Utiel-Requena és Alberto García i s’ha nomenat a Rocío Giménez com a secretària.

Antonio Saá és el coordinador triat per a Ribera Alta i Laura Sanjuán és la secretària; Estefania Requeni és la coordinadora per a la Ribera Baixa i Vicent Codoñer serà el secretari; mentres que Avelino Mascarell serà el coordinador de la Safor i Tere Català serà la secretària.

La comarca del Racó ​​d’Ademús serà coordinada per Javier Cortés, amb Teresa Tortajada com a secretària; la Regió muntanyenca serà coordinada per Melanio Esteban i Carmen Porter serà la secretària; mentres que Paco Calatayud coordinarà la Vall d’Albaida i la secretària escollida és Virginia Contreras. Ana María Cambra coordinarà la comarca de la Vall d’Aiora i Jesús Garrido actuarà com a secretari.

València ciutat, que té un estatut especial, també tindrà un coordinador que serà Juan Carlos Caballero, mentres que Amparo Navarro serà la secretària, tal com ha avançat Vicente Mompó.

El president provincial també ha explicat que Avelino Mascarell serà la figura que, a més de coordinar la Safor, farà d’enllaç entre tots els seus companys coordinadors comarcals i la direcció provincial per aglutinar les propostes que vagan sorgint per fer una tasca més operativa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*