La família socialista de Camp de Túria lamenta la mort del seu president, José Hervás

Post també disponible en: Castellano

José Hervás Hernández.

Aquest dissabte, 2 de gener de 2021, el PSPV-PSOE vol informar de la mort del seu president i company José Hervás Hernández als 71 anys d’edat després de no superar la seva lluita contra la covid19.

“La gran família de l’PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria plora la mort del seu president, company i amic després de la recent notícia comunicada pels seus familiars. A l’duel se suma tota la família socialista valenciana a través de el president Ximo Puig qui ha traslladat el seu condol a la família i al nostre secretari general ia tota l’agrupació “, tal com han informat.

“El trist esdeveniment ens apropa a tots els que el coneixíem a unir-nos al dolor que estan vivint els seus éssers estimats i a destacar la fortalesa, la generositat i el companyerisme d’un home que va fer d’aquesta agrupació la seva segona casa”.

“Pepe ha estat un company ple de vida, d’intel·ligència i de proximitat, amb idees fermes i a el servei de l’socialisme, amb un lliurament inestimable des de la seva joventut i des de més de 16 anys com a president de l’agrupació”.

“Pepe era un home compromès amb el poble de Riba-roja, amb els valors de la nostra democràcia, de l’socialisme i amb la llibertat. Tota l’agrupació s’uneix per donar-li les gràcies per la seva entrega, el seu afecte i per haver estat part de les nostres vides “, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*