La Federació fa públic els components de la nova Lliga Comunitat per a la temporada 2023-24 en la qual militaran CD Bunyol, Riba-roja de Túria CF, UE L’Alcudia i SC Requena

Post també disponible en: Castellano

La nova màxima categoria de la Federació de Futbol de la comunitat Valenciana (FFCV), la Lliga Comunitat, ja coneix la composició dels seus dos grups. L’Assemblea  General de la FFCV ha aprovat aquesta composició dels grups de la nova categoria del futbol de la Comunitat, que començarà el cap de setmana del 10 de setembre.

La nova categoria es dividirà en dos grups: el grup sud i el grup nord; i en aquest últim serà en el qual s’enquadren els conjunts que fins a la passeu temporada van militar el grup segon de la Regional Preferent valenciana. 

Així, al costat del CD Bunyol, Riba-roja de Túria CF, UE L’Alcúdia i al SC Requena, en aquest grup nord de la Lliga Comunitat es troben el CD L’Alcora, la UD Vall de Uxó, CD Onda, CF Nou Jove Castelló, Alqueries CF, CD Almassora, Alboraia UD, CF Recanvis Colón Catarroja, Paiporta CF, Manises CF, UD Aldaia CF i CD Sueca. 

Tal com han informat des de la FFCV, els equips de la Lliga À Punt Preferent van decidir en el Primer Congrés de Preferent, celebrat a l’octubre de 2022, la creació de la Lliga Comunitat, una nova categoria autonòmica amb només dos grups de 16 equips.

Així ho van votar els 55 clubs representats a La Nucia en un dia que quedarà gravat per al futbol territorial masculí de la Comunitat Valenciana.

Aqueixa nova categoria serà la màxima divisió de la Comunitat i estarà entre la Tercera Federació, que és categoria nacional, i l’actual Lliga À Punt Preferent, que passarà a denominar-se Primera FFCV.


Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*