La FFCV posposa les competicions territorials fins el 31 de gener

Post també disponible en: Castellano

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha decidit posposar totes les competicions territorials en marxa fins al 31 gener a totes les modalitats de futbol i futbol sala.

La FFCV pretén així ser solidària amb l’actual situació que viu la Comunitat Valenciana, que travessa uns moments complicats. “A més, s’està donant un nombrós tancament d’instal·lacions municipals per part dels ajuntaments durant el mes de gener, fet que dificultaria el normal desenvolupament de les competicions. Per aquest motiu, la FFCV ha optat per la prudència de reprendre les competicions d’àmbit territorial després de el 31 de gener “, segons han manifestat des de la Federació.

“Amb aquesta decisió s’ajuda també a alleujar pressió sanitària de lesionats davant l’augment de hospitalitzats per Covid a la Comunitat que s’ha donat aquest últim cap de setmana”.

“Tot i això, durant aquestes setmanes sí que es podrà disputar partits ajornats, sempre que sigui possible, amb l’objectiu de posar a el dia els calendaris de totes les competicions”.

La FFCV posa a disposició de la Generalitat Valenciana tots els seus recursos (instal·lacions i personal) per ajudar durant aquests moments de dificultat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*