La Generalitat Valenciana repartix purificadors d’aire entre els centres educatius de Bunyol pel fred intens d’estos dies

Post també disponible en: Castellano

El Secretari Autonòmic d’Educació es va posar en contacte divendres passat amb Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, per a comunicar-li quants purificadors d’aire se’ls anava a entregar als col·legis i a l’IES del municipi per les baixes temperatures que s’han registrat i es preveu continuen els pròxims dies.

La primer edil de Bunyol, Juncal Carrascosa, ha anunciat que, tal com va dir el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el Consell ha començat el repartiment d’aparells purificadors d’aire a les escoles i els instituts de la Comunitat Valenciana. Concretament, el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, es va posar en contacte el passat divendres 8 de gener amb la primera edil per comunicar que el repartiment d’aquests aparells purificadors d’aire anava a començar per aquest poble i en altres pobles d’interior, per el fred que estem patint.

La GVA ha disposat el subministrament de 5 purificadors per a l’IES de Bunyol, 5 per als col·legis públics Cervantes i Sant Lluís i 3 per al Col·legi Concertat Talaia. Amb aquests purificadors d’aire, afirmen des del Govern Municipal, “esperem que la tan necessària ventilació de les aules puga ser menor i millori el confort d’alumnes i professionals de l’educació”.

Tot i això recorden des de l’Ajuntament el protocol de ventilació actual amb motiu de la pandèmia a les aules: “Si la temperatura exterior és molt baixa, així com per altres circumstàncies, com pot ser soroll o altres, el protocol estableix que la ventilació natural ha de fer-se amb obertura de finestres cada 25-30 minuts i per un espai de temps d’entre 3 i 5 minuts”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*