La fira del llibre de Requena obri demà les seues portes

La Feria del Libro de Requena regresa con una nueva edición del 9 al 13 de junio

Post també disponible en: Castellano

La Fira del Llibre de Requena, una de les fires més antigues de la Comunitat Valenciana, torna amb una nova edició del 9 al 13 de juny, després d’haver-se cancel·lat el passat exercici degut a la pandèmia.

L’horari per a visitar la fira serà d’11 a 14 i de 17,30 a 21,30 hores durant tots els dies que la mateixa estiga en marxa.

Fins a un total de quinze llibreries entre generalistes i especialitzades seran presents en la Fira, algunes d’elles per primera vegada en aquesta localitat.

D’altra banda, cal destacar en la programació paral·lela les deu presentacions de llibres programades al llarg de l’actual edición.de fet, alguns d’aquests llibres han sigut editats exprofeso per a ser presents en el certamen.Així doncs, altres actes que emmarcaran la fira són les obres de teatre per a públic infantil, una actuació musical, contacontes d’adults i diverses exposicions.

A més, aprofitant l’obertura de l’exposició “Paco Roca. Dibuixant ambulant”, el Passeig de la Lectura d’enguany s’ha dedicat al còmic i novel·la gràfica espanyola, una selecció que ha organitzat la biblioteca pública municipal. És important assenyalar que totes les activitats es desenvoluparan amb aforament limitat i aplicant les pertinents mesures anti-COVID 19.Així mateix, les activitats que no puguen desenvolupar-se per incidències meteorològiques es realitzaran, si és possible, en la sala d’actes de l’Espai Cultural Feliciano Antonio Yeves. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*