La Generalitat abordarà amb tècnics municipals la seguretat en les instal·lacions dels festejos taurins

Una comisión especial estudiará cómo avanzar en cuestiones de infraestructuras relacionadas con las festividades de 'bous al carrer'.

Post també disponible en: Castellano

La Secretaria Autonòmica de Seguretat i Emergències ha impulsat la creació d’una comissió especial que analitzarà la situació de totes les infraestructures relacionades amb la celebració de ‘bous al carrer’, no només les barreres, sinó també corrals mòbils i altres estructures i buscarà solucions a els problemes de seguretat que puguin derivar-se de la celebració dels festejos de ‘bous al carrer’ i tota l’organització que aquests comporten.

Aquesta iniciativa s’ha donat a conèixer en el transcurs de la Comissió de Bous de Carrer. Durant la mateixa, el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha reafirmat que “el compromís de l’administració en seguir treballant per la seguretat a la festa a través de tots els mecanismes possibles”.

En aquest objectiu, ha afegit, “és fonamental implicar tant als ajuntaments com als organitzadors de les celebracions, policia autonòmica, policia local, penyes taurines, veterinaris i ramaders”.

El secretari autonòmic ha avançat que, en les pròximes setmanes, se celebraran a València i Castelló sengles jornades a les quals es convidarà a personal tècnic i d’arquitectura municipal encarregat de la revisió de les instal·lacions en les localitats que celebren ‘bous al carrer’.

Finalment, s’ha informat també de l’evolució de l’actual temporada de festejos taurins. Fins a la data, s’han celebrat 7.600 festejos, s’han comunicat 285 ferits, 13 d’ells greus, i cal lamentar 5 defuncions.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*