Continua en marxa el dispositiu especial de neteja amb motiu de la celebració de la XLVI Festa de la Verema a Xest

Dispositivo especial de limpieza con motivo de la celebración de la XLVI Fiesta de la Vendimia.

Post també disponible en: Castellano

Durant els últims dies Xest ha viscut diversos actes festius multitudinaris que han requerit d’un servei extraordinari de neteja per restablir l’aspecte habitual dels carrers, tant per part de Fovasa com de la brigada municipal.
“Després de la torrà de dimarts passat es va dur a terme una neteja a fons i també es va netejar la zona del mercat abans i després de la celebració de la Fira del Vermut i les actuacions. Així mateix, durant els actes taurins es realitzaran tasques de neteja a les zones afectades “, especifica el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. “El compromís de la regidoria de Serveis és intentar mantenir un nivell de neteja en totes les zones afectades alhora que a la resta de la població. No obstant això, convé recordar que és molt important que totes i tots ens impliquem en mantenir net el nostre poble “.
Tal com ha explicat el regidor, el servei extraordinari per part de Fovasa es realitza dins el contracte que manté amb l’Ajuntament, sense cost addicional, de la mateixa manera que es farà a la resta d’esdeveniments que ho requereixin durant l’any.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*