La Generalitat adjudica les obres de millora d’elements comuns de el grup d’habitatge públic de Benaguasil

Una imagen de la localidad de Benaguasil.
Una imagen de la localidad de Benaguasil.

Post també disponible en: Castellano

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha adjudicat les obres de rehabilitació d’elements comuns de el grup d’habitatge públic de Benaguasil per un import de 305.260 euros.

Les obres que es duran a terme en el grup d’incloure reparacions estructurals puntuals (patis interiors i pilars de zona inferior d’alguns pilars), en coberta (canalons, albellons, juntes, impermeabilització, reposició de peces trencades) i façanes (neteja, reparació i encegat de jardineres, substitució de gelosies metàl·liques per ceràmiques).

També s’actuarà en vestíbuls i escales, noves instal·lacions (porta de comptadors, reposició de videoporter, etc.) així com treballs en el buit, cabina i sala de màquines dels ascensors.

De la mateixa manera, les millores d’urbanització suposaran l’execució de rampes i escales d’accés a vestíbuls, la reordenació dels espais enjardinats, repavimentació i millora de l’enllumenat.

Aquestes actuacions formen part d’un Pla d’Intervenció Integral Sostenible (PIIN) que s’estan posant en marxa en determinats grups de parc públic d’habitatges de la Comunitat, entre el qual es troba el de Benaguasil.

A més de mesures d’atenció social i normalització d’ocupació dels habitatges, els PIIN incorporen actuacions sobre els elements comuns dels edificis i els espais lliures, amb l’objecte de millorar les condicions d’urbanització de l’entorn dels edificis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*