La Generalitat inicia este mes les obres de millora d’elements comuns del grup de Benaguasil

La Generalitat iniciará este mes las obras de mejora de elementos comunes del grupo de Benaguacil.
La Generalitat iniciará este mes las obras de mejora de elementos comunes del grupo de Benaguacil.

Post també disponible en: Castellano

El director general d’EVha es reuneix amb l’alcalde per explicar les actuacions que suposaran una inversió de 335.000 euros
La Vicepresidència Segona té prevista la reparació de deu habitatges en aquest municipi de Camp de Túria

a Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica començarà aquest mes de febrer les obres de millora i rehabilitació d’elements comuns de el grup d’habitatge públic de Benaguasil, que tindrà un cost de 335.000 euros.

El director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, s’ha reunit amb l’alcalde de Benaguasil, José Joaquín Segarra, per explicar-li la situació d’aquesta actuació i les intervencions més importants que es desenvoluparan dins de el Pla d’Intervenció Social Sostenible (PIINS).

Alberto Aznar ha destacat que amb Benaguasil “s’iniciaran els 13 Plans d’Intervenció que la Vicepresidència Segona posarà en marxa en determinats grups d’habitatge públic que requereixen una major regeneració. Un pas molt important en la dignificació de parc públic d’habitatges”.

Les obres que es duran a terme en aquest grup de 79 habitatges inclouran reparacions estructurals puntuals (patis interiors i pilars de zona inferior d’alguns pilars); coberta (canalons, albellons, juntes, impermeabilització, reposició de peces trencades); façanes (neteja, reparació i encegat de jardineres, substitució de gelosies metàl·liques per ceràmiques).

També s’actuarà en vestíbuls i escales, noves instal·lacions (porta de comptadors, reposició de videoporter, etc), així com treballs en el buit, cabina i sala de màquines dels ascensors.

De la mateixa manera, les millores d’urbanització suposaran l’execució de rampes i escales d’accés a vestíbuls, reordenació dels espais enjardinats, repavimentació i millora de l’enllumenat.

Una altra part de la reunió s’ha centrat en analitzar la situació de l’habitatge públic al municipi. La Conselleria ha recuperat recentment deu immobles a Benaguasil.

Després d’una valoració dels desperfectes, està prevista la reparació d’aquestes deu habitatges durant els mesos d’estiu. Mentrestant, s’iniciaran els expedients d’adjudicació dels pisos perquè, un cop estiguin finalitzades les obres, puguin ser assignats a les famílies amb més necessitat habitacional.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*