La Generalitat posa a la disposició dels grans productors agrícoles 10 milions d’euros per a escometre noves inversions

Post també disponible en: Castellano

La Generalitat ha posat a la disposició dels grans distribuïdors de productes agrícoles una línia de suport financer dotada amb 10 milions d’euros amb l’objectiu de facilitar-los “el desenvolupament i la posada en marxa de noves inversions durant aquest any per a avançar en formes de producció més sostenible, rendibles i competitives”.
De fet, tal com han confirmat el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, i la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, a través d’aquesta línia els productors agrícoles podran ampliar i renovar les seues instal·lacions, maquinària i equips, així com finançar el desenvolupament o adquisició d’actius intangibles o participacions empresarials “que els permeta créixer i ampliar els seus negocis”.
“A través de l’IVF volem posar a la disposició d’un sector clau per a la nostra economia totes les facilitats de finançament possible, permetent-los millorar el seu procés productiu, reduir costos, augmentar la seua rendibilitat i guanyar en sostenibilitat a través de nova maquinària i processos productius”, ha apuntat sobre aquest tema el conseller d’Hisenda, qui ha incidit en què “des de la Generalitat estem treballant per a atendre les necessitats específiques de tots els grans sectors econòmics, per a avançar i garantir la generació de riquesa i la creació d’ocupació en la Comunitat”.
Per part seua, la consellera d’Agricultura, Mireia Mollà, ha indicat que la posada en marxa d’aquesta línia de finançament, “permet atendre millor les necessitats de les centrals hortofructícoles de la Comunitat Valenciana, que fins ara tenien majors dificultats d’accés al finançament”.
Podran presentar-se sol·licituds a través de la web de l’IVF (prestamos.ivf.es) fins al pròxim 1 de desembre de 2022. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*