La Guàrdia Civil auxilia un home que estava atrapat en una cova de la localitat de Tous

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil de València va tenir coneixement que un home es trobava atrapat sense poder sortir d’una cova de la localitat de Tous el passat dia 5 de novembre.

Immediatament efectius de la Guàrdia Civil de Carlet es van desplaçar fins a la zona on se situava aquesta persona, per iniciar auxili.

Després d’aconseguir arribar fins a la seva ubicació, es va comprovar que havia caigut dins de la cova d’on no podia sortir.

Els agents van poder parlar amb ell per saber el seu estat, informant que només tenia lesions lleus a conseqüència de la caiguda.

Un cop avaluada la situació dels agents es van introduir mig cos en el forat agafant pels braços fins a aconseguir treure-ho de la mateixa.

Un cop fora presentava lesions de caràcter lleu per la caiguda, procedint escalonadament a el descens de la muntanya amb el ferit, fins als vehicles aproximadament un quilòmetre de distància, d’aquesta traslladat a Centre mèdic de Carlet per un familiar per a una revisió mèdica.

Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els participants en aquesta actuació van aconseguir auxiliar a aquesta persona home de 38 anys, evitant així un mal major.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*