La Guàrdia Civil desarticula un punt de venda de droga a Xelva

Post també disponible en: Castellano

Es tractava d’una parella, els quals utilitzaven el carret del seu fill menor per a ocultar i repartir la cocaïna en la via pública

Els compradors contactaven amb ells a través d’una aplicació de missatgeria instantània

La Guàrdia Civil de València ha desarticulat un punt de venda de droga que se situava a l’interior d’un habitatge en la localitat de Xelva.
L’operació va començar a principis de juny quan els agents de la Guàrdia Civil van detectar un punt de venda de droga, establit en un habitatge situat en un segon pis de la localitat, així com vendes en la via pública.
Fruit de les labors investigadores es va poder verificar que es tractava d’una parella, els quals utilitzaven el carret del seu fill menor per a ocultar i repartir cocaïna en la via pública.
El modus operandi d’aquesta parella consistia en el fet que els compradors contactaven amb ells a través d’una aplicació de missatgeria instantània, on sol·licitaven la quantitat de substància que volien, així com l’hora i lloc per a realitzar la compra.
De les investigacions realitzades, els agents van observar clarament com els compradors arribaven fins a la porta del domicili de la parella i bé, es realitzava l’intercanvi de droga-diners en el portal de l’habitatge o bé des de la finestra era llançada la dosi als seus clients, fiant-los la quantitat adquirida.
Després de les diverses gestions policials dels agents, es va realitzar un registre en l’habitatge. En ell, es van trobar més de 850 euros en efectiu, diversos envasos per a la distribució en dosi de cocaïna i un llistat de compradors que devien diners per la droga fiada. 
Finalment, l’operació va culminar amb la detenció d’1 home de 38 anys i 1 dona de 37 anys, tots dos de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). A més, en el moment de la detenció portaven a l’interior del vehicle una maleta amb 1000 euros en efectiu en bitllets de 20 euros.
Gràcies a aquesta operació s’ha desarticulat per complet aquest punt de venda.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 7 de Lliria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*