La Guardia Civil desmantella una plantació amb 3.965 plantes de marihuana a Navarrés 

Post també disponible en: Castellano

Dos homes han sigut detinguts pel delicte de cultiu i elaboració de drogues

Es van confiscar quasi 4.000 plantes de marihuana diversos paquets de cabdells embutxacats al buit per a la seua posterior venda

La Guàrdia Civil de València deté a dos homes de 18 i 21 anys i nacionalitat albanesa per un delicte contra la salut pública (cultiu i elaboració de drogues). El macrocultiu comptava amb gran quantitat de recursos per a la producció de marihuana.

A mitjan mes de juliol es va iniciar una investigació en el marc del pla de la Guàrdia Civil contra el cultiu de Marihuana en la localitat de Navarrés. Fruit d’aquesta, es va poder situar una gran plantació de cànnabis en un paratge conegut en la localitat com a Estret de la Foia, de difícil accés.

Després de realitzar les comprovacions referent a aquesta plantació, es va poder determinar la responsabilitat de dos homes, albanesos, de 18 i 21 anys que feien les tasques de vigilància i cultiu d’aquesta plantació, fet pel qual van ser detinguts. Una vegada efectuat el registre, es van confiscar 3.965 plantes de marihuana i diversos paquets de cabdells envasats al buit per a la seua venda.

De les diligències coneix el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 dels de Xàtiva.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*