La Guàrdia Civil deté a 3 persones per una sèrie de robatoris a Turís a plena llum del dia

Post també disponible en: Castellano

Els autors vigilaven i estudiaven el terme municipal de Turís i cometien robatoris en aquells habitatges que seleccionaven

Van provocar més de 1500 euros en danys per a cometre els delictes, trencant reixes, panys, portes i vidrieres

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació “CALATORI”, ha detingut a 3 persones per delictes per robatori amb força a Torís.

L’operació va començar a mitjan mes d’abril de 2022 quan la Guàrdia Civil va recepcionar diverses denúncies per robatori, a plena llum del dia, en el terme municipal de Torís. Un dels denunciants, fins i tot, quan va arribar al seu domicili, va presenciar la fugida dels autors del robatori.

Els autors vigilaven i estudiaven el terme municipal de Torís i cometien robatoris en aquells habitatges que seleccionaven. Fruit de les investigacions, els agents van aconseguir identificar tant als autors dels fets com els vehicles que utilitzaven. 

Els autors sustrayeron efectes per valor de més de 1.000 euros. Entre aquests objectes robats hi havia botelles de licor, bombona de butà, una vaixella de porcellana i alguns efectes de valor. A més, van provocar més de 1.500 euros en danys per a cometre els delictes. Van trencar reixes, panys, portes i van fracturar vidrieres.

El passat 6 de juliol, la Guàrdia Civil de València, va detindre a una dona de 28 anys i altres 2 homes de 30 i 37 anys, tots de nacionalitat romanesa, per 3 delictes de robatori amb força ocorreguts en el municipi de Torís.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*