La Guàrdia Civil deté a 6 persones per la venda il·lícita de garrofes a la Ribera Alta

Post també disponible en: Castellano

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca, en el marc de l’operació “ARJEVA”, al llarg del passat mes d’agost i octubre efectue més de 200 inspeccions en magatzems de garrofes en els municipis de la Ribera Alta

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca, en el marc de l’operació “ARJEVA”, al llarg del passat mes d’agost i octubre s’efectue més de 200 inspeccions en magatzems de garrofes de les localitats d’Alfarp, Llombai, Montroi, Real i Montserrat i es van detindre 6 persones i altres 38 van ser investigades pels delictes d’apropiació indeguda, furt i falsedat documental.

Complint amb el pla nacional contra les sostraccions agrícoles i ramaderes, en el transcurs de l’operació “ARJEVA”, els agents van inspeccionar nombrosos magatzems i van localitzar més de 100 documents d’acompanyament i traçabilitat agrària falsejats, amb la intenció dels venedors d’introduir el producte sense que els propietaris dels magatzems s’adonaren. Els investigadors van intervindre més de 51.000 quilograms de garrofes obtingudes de manera il·lícita i més de 38.500 euros en metàl·lic.

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca va culminar aquesta operació amb 6 detinguts. Durant la investigació, els agents van detindre el 9 de setembre, en la localitat de Llombai, a un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola, amb un requeriment per part del Jutjat penal Número 13 de València per al seu immediat ingrés a la presó.

Posteriorment, el 5 d’octubre es va detindre, en el municipi de Llombai, a un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola, pels delictes d’apropiació indeguda, furt i falsedat documental.

Les últimes detencions es van produir en la localitat d’Almussafes, el 3 i l’11 de novembre; 2 homes, de nacionalitat espanyola, tots dos de 40 anys, i 2 dones, de la mateixa nacionalitat, de 36 i 41 anys pels delictes d’apropiació indeguda, furt i falsedat documental.

A més, 38 persones han sigut investigades pels mateixos fets; 35 homes, de nacionalitat espanyola, entre 17 i 60 anys i altres tres de nacionalitat romanesa.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Picassent Números 1, 2, 3 i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Carlet Número 1.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*