La Guàrdia Civil deté a dues persones per diversos delictes de robatori amb violència en establiments públics de la Ribera

Además de sustraer efectos de domicilios esta organización también realizaba estafas por Internet.

Post també disponible en: Castellano

Els suposats autors empraven una arma blanca per a intimidar a les seues mates 

Gràcies a la ràpida actuació dels agents es va poder localitzar i detindre als autors dels fets delictius

La Guàrdia Civil de Carlet dins dels serveis establits de manera permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb violència en el marc de l’operació “ACROBATAS” ha procedit a la detenció de dos homes, de nacionalitat espanyola i edats compreses entre 34 i 44 anys.

Les investigacions per part dels agents van començar al juliol de 2021, després d’interposar una denúncia en la Guàrdia Civil de Carlet, per la comissió de diversos delictes de robatori amb violència i intimidació en establiments públics de diverses localitats de la Ribera Baixa.

Després de les perquisicions realitzades es va poder determinar que aquests autors van sostraure un vehicule amb intimidació d’una arma blanca, a un agricultor en la localitat de Benifaio, que posteriorment utilitzaven per a la comissió dels diferents delictes contra el patrimoni, sent abandonat dies després després de la fugida policial i una col·lisió en l’acabe municipal d’Alginet. Els presumptes autors abordaven els establiments públics, amb una arma blanca per a emportar-se els diners en efectiu de la caixa registradora. Aquests robatoris es van produir en les localitats de Benifaio, Carlet, Alberic i Aginet.

Fruit de les investigacions realitzades per part de les agents, i després d’obtindre evidències de l’ús del turisme en els fets investigats, així com també es va poder determinar la implicació dels suposats autors i la seua vinculació amb els robatoris amb violència en les localitats de la Ribera Baixa.

Finalment, es va procedir a la detenció en la localitat d’Alginet per part de la Guàrdia Civil de Carlet, de 2 homes de nacionalitat espanyola i edats compreses de 34 a 44 anys, pels delictes de robatori amb violència, delicte de sostracció de vehicle amb intimidació i delictes de furt.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 4 de Carlet (València).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*