CCOOPV exigeix la readmissió immediata de les dues treballadores acomiadades del centre Vinyes 2 d’Utiel que atén persones amb diversitat funcional

Post també disponible en: Castellano

Des de CCOOPV “no concebem l’acomiadament de dues treballadores d’aquest centre que, en detectar la direcció de l’empresa que s’anaven a presentar a les eleccions sindicals, se’ls haja comunicat l’extinció del seu contracte”.
“Aqueixa comunicació d’acomiadament és per a CCOOPV una actuació desmesurada que contravé un dret fonamental dels treballadors i treballadores a organitzar-se i que ataca de manera radical la llei de llibertat sindical”.
“Com vulga que en el patronatge d’aquesta fundació està entre altres l’Ajuntament d’Utiel i la presidència de la Fundació Residència i Centres de Serveis Socials La nostra Senyora dels Remeis i SCJ l’ostenta actualment l’Alcalde Fernando Benlliure García, exigim una intervenció racional, dialogada i conjunta per a donar eixida a una solució que només passa per la RETIRADA DELS DOS ACOMIADAMENTS i la volta a la normalitat en les relacions, que permeta mantindre l’adequat servei sense que hi haja una deriva conflictiva en el futur”.
Les treballadores i treballadors d’aquesta residència no entenen “aquests acomiadaments i menys com a possible represàlia al fet que aquestes dues treballadores s’havien presentat com a candidates a les eleccions sindicals convocades a la fi del passat mes de juny. Un nombrós grup d’elles estan organitzant-se i reivindicant la correcció d’aqueixa mesura”.
“Des de CCOOPV demandem una SOLUCIÓ immediata i la readmissió de les treballadores. CCOOPV està disposada a col·laborar amb la Fundació i els seus titulars patrons i gerència per a una eixida negociada d’aquesta situació i canalitzar de manera positiva una solució a aquest conflicte que de no resoldre’s podria generar tensions innecessàries entre empresa i treballadores. Demanem, tant a la Fundació com a l’Ajuntament una negociació pactada i manifestem que des d’aquesta organització sindical volem ser part de la solució i evitar un enquistamiento futur de conseqüències impresivisibles”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*