La Guàrdia Civil deté a un toxicòman reincident violent a L’Alcúdia per 3 robatoris amb violència i 2 furts

{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"source_ids":{},"source_ids_track":{},"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{},"tools_used":{"transform":1,"effects":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

Post també disponible en: Castellano

L’autor dels fets, que acabava d’eixir de presó, ja havia sigut detingut i condemnat anteriorment per delictes similars 

El detingut va emprar una arma blanca per a robar a un repartidor de menjar al qual ja havia robat mesos abans 

La Guàrdia Civil de València deté a l’autor de 3 robatoris amb violència o intimidació i 2 furts que acabava d’eixir a la presó per delictes similars. Es tracta d’un home de 34 anys i nacionalitat espanyola, amb un ampli historial delictiu i una forta dependència de les drogues que comet delictes per a costejar la seua addicció. Recentment va abandonar la presó després de complir pena per diversos delictes similars. 

Una de les víctimes del robatori, un repartidor de menjar a domicili ja havia sigut agredida anteriorment per aquesta mateixa persona. El detingut li va espentar quan es trobava a l’interior d’un portal i posteriorment li va intimidar amb un ganivet de grans dimensions per a quedar-se la recaptació

També va cometre un furt en aprofitar el descans d’un treballador de la construcció per a accedir a les seues pertinences i fer ús de la seua targeta de crèdit. En una altra ocasió va ser sorprés a l’interior d’un domicili tractant de sostraure diversos efectes. 

Finalment, es va poder comprovar la seua participació en aquests fets delictius i es va procedir, a la fi del passat mes de juliol, a la seua detenció. Encara que se sap que a vegades el ciutadà pot tindre recels a denunciar, la Guàrdia Civil anima al ciutadà a exercir el seu dret.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*