“Titana” i l’Empelt obrin aquest dissabte l’III Cicle de Música Tradicional i d’Arrel d’Alboraig

Post també disponible en: Castellano

En aquesta edició es presenta el folklore de la Comunitat Valenciana, d’altres regions amb el grup Vigüela i d’altres països amb el concert de fusió mediterrànea de Krama

Alboraig inaugura a partir del pròxim dissabte,  3 de setembre, l’III Cicle de Música Tradicional i d’Arrel, una trobada de “Cantos, Rutes i Viandes”, que recupera una mostra de diferents tipus de folklore aplicats a l’anomenada música culta o clàssica.
Amb aquesta tercera edició d’aquest cicle, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alboraig consolida una proposta cultural que ha sigut valorada molt positivament, com a punt de trobada d’especialistes en la música tradicional, i que manté l’objectiu que va impulsar la primera edició: ensenyar i difondre conceptes musicals i històrics de “la música tradicional de la Comunitat Valenciana, d’altres regions i fins i tot d’altres països”, com ha explicat el regidor de Cultura, Vicente Dader qui ha avançat que en aquesta edició es comptarà amb el grup Krama amb arrels gregues i valencianes, o el grup Vigüela de Toledo.
En aquest sentit, la cantaora Noelia Llorens “Titana” i l’Empelt obrirà aquesta edició del Cicle de Música tradicional i d’Arrel “Cantos, Rutes i Viandes” amb el seu espectacle, el 3 de setembre a les 19.00 h en la Plaça d’Espanya.
La música tradicional tornarà a Alboraig el cap de setmana següent, amb les actuacions de Vigüela, dissabte, 17 de setembre, a les 19.00 h en la Plaça d’Espanya.
El diumenge, 18 de setembre, Krama tanca el cicle amb un concert en el Miracle, a les 12.00 h. Amb aquesta actuació de fusió mediterrània, la qual cosa es pretén, a més, és acostar el Miracle a la gent,
Així mateix, l’edil de Cultura ha destacat que el gran nivell d’aquesta edició i de les passades es deu a la necessitat de “oferir propostes culturals de qualitat en el municipi” i mostra d’això és que els artistes que van participar en la passada edició van rebre el premi Carlos Santos a la Música.
Finalment, Dader ha assenyalat que l’assistència als concerts és gratuïta i convida a la gent a participar en aquest III Cicle de música tradicional i d’arrel.

PROGRAMA
Noelia Llorens “Titana” i l’Empelt
Dissabte 3 de setembre a les 19 h plaça d’Espanya
Vigüela
Dissabte 17 de setembre a les 19 h plaça d’Espanya
Krama
Diumenge 18 de setembre als 12 h en El Miracle

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*