La Guàrdia Civil deté al responsable del furt de 2 gossos de caça a València

Post també disponible en: Castellano

Els fets van tindre lloc en la partida La Sotarraña de la localitat d’Anna.

Els 2 cans van ser localitzats i retornats al seu amo.

La Guàrdia Civil de València deté al responsable del furt de 2 gossos ensinistrats per a la caça en la localitat d’Anna (València).

L’Operació ‘LUCICAN’ va tindre el seu origen en una denúncia presentada el mes de gener pel furt de 2 gossos de raça podenco ensinistrats en una explotació agrícola en la partida La Sotarraña de la localitat d’Anna (València).
La investigació es va centrar en la vigilància i seguiment de persones amb antecedents per fets de robatoris de gossos de caça i coneguts pels agents, els quals freqüenten un barri de la localitat d’Anna. Els agents, davant la impossibilitat de continuar amb la investigació, van sol·licitar el suport del servei aeri de la Guàrdia Civil de València, realitzant un vol amb l’helicòpter donant com a resultat la localització de diversos corrals amb gossos d’idèntiques característiques als furtats. 
Després de mostrar les imatges al denunciant, aquest reconeix a 2 dels cans situats en un pati posterior de l’immoble situat del barri de La Font Negra d’Anna, com els que li van ser sostrets.
Després de la corresponent lectura dels microxips, el dia 22 de febrer, es procedeix a la detenció de l’autor del furt dels 2 gossos, un home de 37 anys i de nacionalitat espanyola, a qui se li atribueix un delicte de furt. 
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Xátiva.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*