La Guàrdia Civil esclareix més de 50 delictes de robatoris en interior de vehicles en la localitat de Llíria

Post també disponible en: Castellano

La franja horària per a cometre els delictes eren sempre a la nit i sense que hi haguera vianants als voltants

S’han pogut esclarir més de 50 fets delictius

La Guàrdia Civil de Llíria, ha detingut a un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola, pels delictes de robatori i furt en interior de vehicle, danys i estafa.
La investigació va començar el mes d’octubre, quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement de la comissió de diversos delictes de robatori en interior de vehicles en diferents zones de la localitat de Llíria.
A través dels serveis establits i de les intenses gestions efectuades per la Guàrdia Civil, dins del Pla Contra el robatori de vehicles, s’ha pogut esclarir un total de 57 fets delictius.
Després de conéixer-se aquests fets es va donar inici a la investigació per part de components de la Guàrdia Civil de Llíria, per a identificar i detindre a l’autor o autors d’aquests fets delictius.

Fruit de les labors investigadores es va poder observar com la forma de comissió dels delictes era similar. L’accés a l’interior dels vehicles s’efectuava després de fracturar la finestreta o el barret fort del pany de la porta del conductor, i així aconseguir accedir. Aquests fets es cometien sempre en la mateixa franja horària.
Els objectes sostrets eren venuts a altres persones on aquests s’encarregaven de vendre’ls en botigues de compra-venda d’articles de segona mà.
La investigació va culminar amb la detenció d’un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola, per la seua implicació en un total de 57 de robatoris i furts a l’interior de vehicles, danys i estafa en la localitat de Llíria.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Llíria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*