La Guàrdia Civil investiga un jove per sostreure una targeta de crèdit d’una taquilla de centre de Salut de Bunyol i realitzar compres en comerços

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil, en el marc de el Pla Integral de Protecció a Professionals de la Salut i dins de l’operació KAZAN, ha procedit a la investigació d’un home per sostreure efectes d’una taquilla de centre de salut de Bunyol i utilitzar una targeta de crèdit per realitzar compres fraudulentes en comerços de la zona.

L’operació va començar a causa arran d’un robatori amb força en les coses a l’interior de centre de salut de Bunyol, mitjançant forçament de la taquilla d’una de les treballadores de centre.

Posteriorment, es va fer ús d’una targeta de crèdit sostreta en 6 comerços de la localitat de Bunyol, tot en quanties inferiors a 20 euros, per d’aquesta manera no tenir la necessitat d’introduir el número pin de la targeta.

Fruit de les gestions realitzades per la Guàrdia Civil es va procedir a la localització i investigació de l’presumpte autor dels fets, un home de 19 anys i nacionalitat estoniana, per la seva implicació en 9 delictes, un delicte de robatori amb força en les coses, dues delictes de furt i sis delictes d’estafa bancària amb targeta de crèdit.

Aquesta operació contribueix a l’esmentat pla que té com a finalitat el reforç i millora de la prevenció de la seguretat i protecció dels centres sanitaris i dels professionals de la salut.

Les diligències han estat lliurades al jutjat nº 4 de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*