La Guàrdia Civil posa en marxa el dispositiu de seguretat per a La Tomatina de Bunyol 2018

El helicóptero de la Guardia Civil sobrevuela la localidad de Buñol este martes por la tarde.
El helicóptero de la Guardia Civil sobrevuela la localidad de Buñol este martes por la tarde.

Post també disponible en: Castellano

El helicóptero de la Guardia Civil sobrevuela la localidad de Buñol este martes por la tarde.
L’helicòpter de la Guàrdia Civil sobrevola la localitat de Bunyol aquest dimarts a la tarda.

Com tots els anys, l’últim dimecres del mes d’agost té lloc la festa de la Tomatina a la localitat de Bunyol. Aquesta celebració congrega més de 20.000 persones que durant els dies previs van arribant a aquesta localitat i altres properes, fet que suposa un notable increment de població en tota la zona.

Per aquest motiu, la Guàrdia Civil té dissenyat un pla especial de seguretat per evitar tot tipus d’incidents que l’afluència de persones pogués provocar, el qual s’inicia la tarda anterior i afecta la localitat de Bunyol. L’operatiu també cobrirà els desplaçaments de vehicles durant aquests dies a la localitat i el seu entorn.

Aquest any 2018 el nombre d’efectius desplegats compta amb personal de les Unitats Territorials afectades pertanyent a la Companyia de Requena; així com components de les diferents especialitats de la Guàrdia Civil com Agrupació de Trànsit, Grup de Reserva i Seguretat (GRS), Seprona, Grup de Muntanya (GREIM), Helicòpter, Policia Judicial, Grup Cinològic i Servei Fiscal.

Des de la Comandància de la Guàrdia Civil han remarcat que es “prestés una especial atenció i vigilància a qualsevol agressió o abusos deshonestos”.

També s’ha restringit l’espai aeri per evitar que sobrevolin drones que puguin posar en perill la seguretat a l’esdeveniment.

Tot el personal desplegat té com a objectiu principal atendre totes les incidències que poguessin derivar-se de l’aglomeració de persones en aquesta zona, així com garantir la seguretat de tots els ciutadans que vulguin acostar-se a gaudir d’aquesta festa, que any rere any va despertant més interès .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*