La Guàrdia Civil procedeix contra dos homes implicats en més de 14 delictes de robatoris en habitatges, vehicles i edificis municipals de la població de Chelva

Algunos de los robos se producen en edificios municipales de la localidad de Chelva.
Algunos de los robos se producen en edificios municipales de la localidad de Chelva.

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil de Xelva en el marc de l’operació “SATMAN” ha detingut una persona i investigat a una altra per la seva presumpta implicació en delictes contra el patrimoni, robatori amb força en domicilis i furts a l’interior de vehicles
Alguns dels robatoris es produeixen en edificis municipals de la localitat de Xelva

La Guàrdia Civil dins dels serveis establerts de forma permanent, en el marc de el pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en domicilis i vehicles, ha detingut una persona i investigat a una segona, per la seva implicació en més de catorze fets delictius a la població de Chelva.
La Guàrdia Civil de Xelva en el marc de l’operació “SATMAN” va iniciar una investigació, a l’objecte de poder identificar i detenir l’autor o autors dels fets delictius ocorreguts en aquesta població.
Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir aclarir aquests fets i procedir contra els presumptes autors.

La fase d’explotació d’aquesta operació va culminar amb la detenció d’un home de 19 anys i nacionalitat ucraïnesa i la investigació d’un altre home de 21 anys i nacionalitat espanyola per la seva presumpta implicació en delictes continuats contra el patrimoni, tant en habitatges com en edificis públics i furt a interior de vehicles.

Els presumptes autors utilitzaven diferents classes d’eines per poder obrir els panys, a més forçaven les finestres per poder accedir a l’interior dels habitatges i edificis públics.

Cal destacar que un dels autors va ser sorprès dormint en un dels habitatges a la qual va accedir on es trobaven els habitants al seu interior.
14 robatoris aclarits en el qual un d’ells en grau de temptativa.

En el moment de ser detingut un dels autors se li va intervenir diferents objectes sostrets, claus pertanyents a altres immobles i marihuana.
En els tres registres realitzats a la població de Chelva van confiscar multitud de claus d’habitatges i edificis públics, joies, documentació personal i una arma històrica sostreta del Museu Forestal de la localitat

Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Lliría.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*