La Guàrdia Civil procedeix contra dues persones per la de venda d’estupefaents a la menuda a la localitat d’Utiel

Las diligencias instruidas han sido entregadas, en el Juzgado de Primera Instancia e Instrucción nº4 nº3 de Requena.
Las diligencias instruidas han sido entregadas, en el Juzgado de Primera Instancia e Instrucción nº4 nº3 de Requena.

Post també disponible en: Castellano

Las diligencias instruidas han sido entregadas, en el Juzgado de Primera Instancia e Instrucción nº4 nº3 de Requena.
Les diligències instruïdes han estat lliurades, al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 número 3 de Requena.

Dins dels serveis establerts per prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents a la província de València i eradicar els punts de venda de droga al detall, l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Requena i la Guàrdia Civil d’Utiel han desmantellat un punt de venda de droga al detall important a la localitat d’Utiel i han detingut una segona persona infraganti quan es disposava a ven des del seu vehicle substàncies estupefaents ..

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les indagacions obtingudes pels components encarregats d’aquests operatius, es va poder comprovar que s’estava utilitzant un domicili de la localitat d’Utiel, com a punt de venda a la menuda de substàncies estupefaents entre elles cocaïna.

En l’operatiu portat l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Requena, s’ha detingut una dona de 36 anys de nacionalitat equatoriana, molt coneguda entre els veïns per l’activitat delictiva a la qual es dedicava, a la venda de droga al menuda.

S’ha practicat un registre al seu domicili d’Utiel.

On s’han intervingut 180 grams de cocaïna distribuïts en dosis de mig gram, 271 euros, tres telèfons mòbils, gran quantitat de retalls de plàstic i filferro plastificat per a la preparació de les dosis, un balaza de precisió i elements i estris per muntar una plantació de marihuana amb 150 testos trobades en una de les habitacions de l’habitatge.

Presumptament la detinguda subministrava drogues tant a menors com a adults des del seu domicili.

A la segona detenció portada per la Guàrdia Civil d’Utiel el passat 27 de juliol, van enxampar in fraganti a una dona que es disposava a ven droga des del seu vehicle, nacionalitat espanyola, de 36 anys, per la seva presumpta implicació en un delicte contra la salut pública .

Se li han intervingut 19 embolcalls contenint un total de 11 grams de cocaïna. .

Aquestes operacions se sumen a les constants investigacions realitzades per la Guàrdia Civil per combatre totes les baules dels delictes contra la salut pública.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*