Fotogaleria: «L’Artística» de Bunyol presenta al teatre Montecarlo als seus Reines del Mantó i la representant de 2019

La Representante de la sociedad Mª José Ferrer Hernández y las Reinas del Mantón, Andrea Villar Solá, la niña Daniela Carrascosa Marzo.
Las Reinas del Mantón, Andrea Villar Solá, la niña Daniela Carrascosa Marzo y la Representante de la sociedad Mª José Ferrer Hernández.

Post també disponible en: Castellano

La Representante de la sociedad Mª José Ferrer Hernández y las Reinas del Mantón, Andrea Villar Solá, la niña Daniela Carrascosa Marzo.
La Representant de la societat Mª José Ferrer Hernández i les Reines del Mantó, Andrea Villar Solá, la xiqueta Daniela Carrascosa Marzo.

En l’acte es va presentar també als que aquest any seran les padrines de la bandera

El teatre Montecarlo de Bunyol ha acollit l’emotiva presentació de les Reines del Mantó 2019 de la Societat Musical «L’Artística» en l’any en què la Festa del Mantó que compleix 92 anys. També es va presentar a la representant de la societat que formarà part de la cort d’honor de la Reina de la Fira i Festes de la localitat.

A la primera part de l’concorregut acte es van acomiadar els que han representat durant aquest últim any a l’entitat i es va donar la benvinguda als que ho van a fer a partir d’ara; i en la segona va actuar la banda simfònica de la societat buñolense, conduïda pel director convidat, Salvador Sebastiá.

El públic assistent va agrair amb aplaudiments el lliurament de la Reina del Mantó sortint, Paula Álvarez Abril; de la Reina Infantil sortint, Noa Cervera Parla; així com de la representant sortint, Isabel Pérez Blasco.

Elles, que deixen el càrrec amb nostàlgia van ser les encarregades d’imposar les corresponents bandes acreditatives a les seves successores. La primera a rebre-la va ser la representant entrant, Maria José Ferrer Hernández, seguida per la Reina Infantil, Daniela Carrascosa març. Les dues van lluir guapíssimes durant l’esperat acte. Finalment, el públic assistent al Montecarlo va donar la benvinguda a Andrea Villar Solá, la guapíssima nova Reina del Mantó d’aquest exercici 2019.

A la cita, que va ser presidida com a màxim responsable de l’entitat pel president, Paco Blasco, es van presentar també a les padrines de la bandera: Lydia Benito Navarro i Verónica Outón Benet, mare i filla que compleixen el seu somni de ser juntes padrines de la bandera de la seva societat.

A la segona part de l’esdeveniment, la Banda Simfònica de la Societat Musical «L’Artística», sota la batuta de Salvador Sebastiá va posar en faristol un concert molt festiu i alegre amb el Mantó com a protagonista, destacant “Dolors Pedro”, en la interpretació va participar el seu compositor, Antonio Sánchez Pedro, rebent l’ovació dels assistents, per acabar amb l’Himne dels Lletjos, d’A Peris.

Fotos: Yoli Zanón

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*