Torna el campionat local d’hivern de futbol sala de Bunyol

Después de unos años sin celebrarse el campeonato local de fútbol sala de invierno de Buñol.
Después de unos años sin celebrarse el campeonato local de fútbol sala de invierno de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Después de unos años sin celebrarse el campeonato local de fútbol sala de invierno de Buñol.
Després d’uns anys sense celebrar-se el campionat local de futbol sala d’hivern de Bunyol.

Després d’uns anys sense celebrar-se el campionat local de futbol sala d’hivern de Bunyol. Des de la regidoria d’Esports s’han proposat recuperar aquest torneig, que se celebraria al pavelló del Planell els caps de setmana a la tarda, per donar una alternativa més d’oci i esports a la localitat.

Els tornejos dels que s’obre inscripció són lliures masculí i femení. Per evitar que algun equip pagui la inscripció i després per falta d’equips no es dugui a terme el torneig, en un primer lloc hauran de mostrar el seu interès en la participació d’aquest torneig a Eduardo Collado, coordinador dels campionats, per mitjà de WhatsApp al telèfon 653663562 o correu electrònic esthedu@yahoo.es. Un cop s’arribi al mínim d’equips interessats (6 per categoria) s’informarà els equips en qüestió i al públic en general, de la quantitat a pagar i el mètode per fer-ho.

El campionat serà arbitrat i coordinat per l’associació ACUDIX, sent diversos els campionats en diferents legislatures que ja han treballat a Buñol, donant sempre un tracte proper i professional. De manera orientativa, la inscripció seria d’uns 170 euros, no havent de fer cap pagament més els equips al llarg del campionat.

Els tres primers classificats rebrien una còpia acreditativa i els guanyadors podrien inscriure gratuïtament als campionats d’estiu de futbol sala, que se celebren històricament, al poliesportiu de la piscina.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*