La Guàrdia Civil rescata una persona major que portava més de 24 hores desapareguda a Alcublas

Post també disponible en: Castellano

Es va activar el Grup de Rescat Especial d’Intervenció en Muntanya, Servei Cinológico i Servei Aeri de la Guàrdia Civil

L’helicòpter de la Guàrdia Civil va informar que havia trobat a la persona desapareguda en un terreny muntanyenc conegut com el Barranc de la Cova Negra del terme municipal de les Alcubles

La Guàrdia Civil ha rescatat a un home de 75 anys, de nacionalitat espanyola, amb excoriacions i ferides lleus en el Barranc de la Cova Negra del terme municipal de les Alcublas.
El passat dia 28 de març, sobre les 07.00 hores, un home d’edat avançada va marxar del seu domicili de València amb intenció de visitar un xalet, de la seua propietat, en la localitat de Llíria. 
A les 14.00 hores, els familiars d’aquest home, en comprovar que no havia tornat a València, van decidir telefonar-lo, però sense aconseguir situar la seua ubicació. Minuts després, es van traslladar al xalet de Llíria i van verificar que, ni tan sols, havia arribat a l’habitatge.
Sobre les 22.00 hores, els parents de la persona desapareguda es van desplaçar al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Lliria i van interposar la corresponent denúncia. 
Una vegada coneguts els fets per la Guàrdia Civil, es va posar immediatament en marxa el dispositiu de cerca i localització d’aquesta persona, format per diferents patrulles de la Guàrdia Civil de Lliria, Pobla de Valbona, Vilamarxant i Casinos, així com l’activació del Grup de Rescat Especial d’Intervenció en Muntanya, Servei Cinológico i Servei Aeri de la Guàrdia Civil.
L’Equip de Policia Judicial de Llíria, immediatament, va realitzar les gestions pertinents necessàries amb el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Llíria, que va autoritzar la geolocalització del telèfon mòbil per a la seua localització. 
A les 11.40 hores del 29 de març, l’helicòpter de la Guàrdia Civil, va informar que havia trobat a la persona desapareguda, en un terreny muntanyenc conegut com el Barranc de la Cova Negra del terme municipal de les Alcubles. Aquest home tenia 75 anys i era de nacionalitat espanyola. Es trobava amb símptomes de desidratación, desorientat, amb excoriacions i ferides lleus.
Els agents del Servei Aeri de la Guàrdia Civil van prestar una primera assistència i van traslladar a la víctima. Poc temps després, la víctima va ser atesa a l’Hospital de Llíria.
Gràcies a la ràpida intervenció dels agents i el coneixement de la zona es va poder localitzar i rescatar a aquesta persona i evitar un mal major.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*