RuralTEC llança el primer curs de disseny i elaboració de Projectes amb eines basades en les TIC i en la Intel·ligència Artificial

Post també disponible en: Castellano

El curs, que compta amb una duració de 20 hores lectives, s’imparteix entre el 20 de juny i el 4 de juliol i va dirigit a tècnics i agents que operen en el territori comprés en els municipis situats enlaire Túria.

Les sessions de formació, impartides per professionals de diferents empreses vinculades a sectors tecnològics i per personal docent de la Universitat Politècnica de València, es desenvolupa sota la premissa d’oferir eines capaces d’enriquir i adaptar projectes tècnics a noves demandes determinades per contextos cada vegada més complexos.

La capacitat d’elaborar projectes tècnics és un tret professional cada vegada més determinant en el context de les tecnologies de la informació i el coneixement. Les noves eines TIC i la irrupció de la Intel·ligència Artificial representen un salt qualitatiu en la capacitat i qualitat dels projectes tècnics.

El curs, de caràcter gratuït, compta amb sessions teòriques i el desenvolupament d’un cas pràctic grupal, permetrà a l’alumnat, familiaritzar-se en l’ús d’eines basades en la IA per a la redacció de projectes: Chat GPT, Copilot, Gemini, Midjouney, Perplexity o Humata.

Les inscripcions han de realitzar-se en: https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsfcykhrgmpi589o9cxzn6jwp7k6i95msk2mwyw-pdj01gk8rg/viewform

Aquesta formació és part de les accions generades pel projecte RuralTEC a l’entorn dels municipis situats en la Reserva de la Biosfera, i tracta de contribuir, igual que la resta d’accions, a millorar i afavorir l’ús d’eines tecnològiques com a factor d’impuls d’activitats que ajuden a lluitar contra la despoblació en el territori d’influència.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*