La mancomunitat de la Foia celebra una jornada d’impuls a les associacions de la comarca d’com a actors fonamentals en el desenvolupament comarcal

Jornada dirigida a las asociaciones de la comarca como actores fundamentales en el desarrollo local.
Jornada dirigida a las asociaciones de la comarca como actores fundamentales en el desarrollo local.

Post també disponible en: Castellano

Jornada dirigida a las asociaciones de la comarca como actores fundamentales en el desarrollo local.
Jornada adreçada a les associacions de la comarca com a actors fonamentals en el desenvolupament local.

Tindrà lloc el proper dijous 9 de maig a les 17:30 hores a l’edifici de la Mancomunitat a Yátova

La Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva informa de la celebració d’una jornada d’impuls a les associacions de la comarca, com a actors fonamentals en el desenvolupament comarcal, que tindrà lloc el proper dijous 9 de maig a les 17:30 hores al edifici de l’ens supramunicipal ubicat a Yátova.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és reconèixer el paper que juguen les associacions en la viabilitat de la comarca i, al mateix temps, donar-los a conèixer els recursos que la Mancomunitat pot posar a la seva disposició en matèria d’ocupació, formació i assessorament per a la tramitació de subvencions, entre d’altres.

A la jornada s’explicaran les noves línies de desenvolupament i innovació per a les associacions, la xarxa de sinergies que s’estableixen entre aquelles associacions que han signat convenis de formació i ocupació amb la Mancomunitat, i el llançament del campus virtual ‘iHoya’ per a la realització de formació en línia que estarà disponible a la plataforma ‘eFormació’ de la Generalitat Valenciana.

José Morell, alcalde de Xest i president de la Mancomunitat; Pilar de Miguel, directora d’Espai Labora de Chiva; i Fidel García, responsable de projectes estratègics de Desenvolupament Local Divalterra de la Diputació seran presents a la jornada en companyia dels tècnics de la Mancomunitat.

Pots confirmar la teva assistència a la jornada a través del telèfon 96 250 48 87 o del correu electrònic proyectosmancomunidad@gmail.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*