Representants polítics de la ciutat marroquina de Casablanca visiten Bunyol per conèixe les seues polítiques i actuacions adaptades a la ciutadania

Representantes políticos de la ciudad marroquí de Casablanca visitan Buñol.
Representantes políticos de la ciudad marroquí de Casablanca visitan Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Representantes políticos de la ciudad marroquí de Casablanca visitan Buñol.
Representants polítics de Casablanca (Marroc) van visitar Bunyol.

Van estar reunits amb representants polítics municipals i van visitar diverses instal·lacions municipals, enclavaments paisatgístics i associacions de la localitat. Pretenen començar un agermanament futur amb Bunyol

La passada setmana representants polítics de Casablanca (Marroc) van visitar Bunyol, al costat de regidors i líders d’associacions rellevants del municipi. L’objectiu era palpar del funcionament, formes de treball i actuacions que s’estaven duent a terme a la localitat per traslladar-les en el seu quefer polític i adaptar-les al benefici dels ciutadans.

Van estar visitant les instal·lacions de l’Ajuntament de Bunyol, i així coneixent de primera mà polítiques reals que s’han adaptat pel que fa a funcionament d’entitats locals, així com actuacions empreses en pro de la ciutadania a través d’aquest consistori, mostrant enorme interès en poder aplicar-les, a manera de barris, en la seua gran ciutat com és Casablanca. Allà van estar dialogant amb la primer edil, Juncal Carrascosa, i altres regidors de l’equip de govern com José Luis Carrascosa, Alejandro Agustina o Rafael Pérez. També van estar visitant les instal·lacions del Molí Galán, on es troba la Biblioteca Municipal, el Museu Tomatina o la sala Raga, acompanyats pel regidor de Cultura, Arnaldo Carrascosa.

Paratges naturals excepcionals, les societats musicals, les seues increïbles teatres i els seus carrers van provocar l’entusiasme entre els seus líders polítics, impressionats amb la bellesa natural, paisatgística, cultural i monumental que compta aquesta localitat de la Foia de Bunyol-Xiva.

En la seua visita no van deixar passar les instal·lacions del Camp de Futbol del CD Bunyol, el Beltrán Báguena, completament reformat i que compta amb unes instal·lacions esportives líders. A més, el set de televisió de Ràdio Bunyol TV i els seus estudis de ràdio també van ser visitats. Allà van mantenir una entrevista en directe amb la periodista local Pilar Criado, l’alcaldessa Juncal Carrascosa, i les seues intèrprets. Van donar a conèixer als veïns de Bunyol i comarca seus objectius d’aquesta visita i les pretensions futures d’agermanament amb aquest municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*