La XIV Fira del Comerç i Turisme de Bunyol presenta una programació per a tots els públics

Presentació de la XIV Fira del Comerç i Turisme de Bunyol.
Presentació de la XIV Fira del Comerç i Turisme de Bunyol.

Post també disponible en: Castellano

Presentació de la XIV Fira del Comerç i Turisme de Bunyol.
Presentació de la XIV Fira del Comerç i Turisme de Bunyol.

La cita es desenvolupa del 10 al 12 de maig al recinte de “El Planell”

La XIV edició de la Fira del Comerç i Turisme de Bunyol ha presentat la seua programació per aquest cap de setmana. Al recinte del Planell ia l’Avinguda Guzmán Cárcel es desenvoluparan multitud d’activitats per a tots els públics.

En la presentació d’aquesta àmplia programació, que ha tingut lloc aquest dimarts al Saló de Plens de l’Ajuntament de Buñol, el president de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol, Pedro Rubio ha avançat les nombroses activitats que s’han preparat per als dies 10, 11 i 12 de maig. Rubio ha dit que, entre altres coses, hi haurà “activitats per a nens, exhibicions de cotxes antics, degustacions gastronòmiques, tallers, desfilades, atraccions de fira per als més petits i concerts de música, a càrrec de formacions de les bandes locals i una nit especial de rock, en la qual actuaran els grups locals Malsujeto i Gatibu “. A això, segons el president, “cal afegir que disposarem d’una gran zona de restauració perquè famílies i amics tinguin un meravellós espai a l’aire lliure per gaudir de la nostra fira”. Finalment, Pedro Rubio ha remarcat que “aquest any la nostra Fira s’ha obert a l’àmbit comarcal i provincial, el que ens ha permès créixer exponencialment”.

Des de la Federació Comarcal d’Empresaris de la Foia de Bunyol-Xiva, Francisco Galarza s’ha congratulat que la Fira “s’hagi obert a la comarca”. Galarza ha incidit que des de l’entitat “anem a donar un gran impuls a aquest tipus d’esdeveniments no només a Bunyol, sinó a la resta dels pobles veïns”.

Joan Motilla, vicepresident d’Unió Gremial ha remarcat que aquest tipus d’actes “són la raó de ser del petit comerç, perquè és on es reflecteixen els valors que ens caracteritzen: la proximitat, el tracte, etc.”. Motilla ha recordat que aquesta Fira i Bunyol “són un exemple que la coses es fan bé”. I ha convidat a “tots els veïns de la localitat i de la comarca a què participen aquest cap de setmana”.

Per la seva banda, el regidor de Comerç i Turisme, Manuel Sierra, ha començat la seva intervenció agraint la presència i el suport sempre de Natxo Costa, director general de Comerç de la Generalitat Valenciana. Serra ha incidit en la idea que “l’Associació de Comerciants és la columna vertebral d’aquesta Fira i sobre la qual pivota tot. Elles i ells són el principi i el final, i amb ells al llarg d’aquests sis anys que he estat com a regidor, hem crescut “. L’edil ha recordat també, que “tot i que es portin 14 edicions de la Fira, és un esdeveniment consolidat a la localitat ia la comarca i, tot i que durant molt de temps no hagi gaudit del suport institucional, els comerços han estirat el carro per sortir sempre al carrer “. Finalment, Manuel Sierra ha aprofitat per fer balanç d’aquests sis anys com a regidor de Comerç i Turisme. Ha dit que “em sento representat i reflectit en aquesta fira perquè hem aconseguit implicar molts comerços, empreses i molts col·lectius i associacions de la localitat i això m’enorgulleix, perquè al final la Fira és dels ciutadans i, sobretot, dels comerciants “. A més, ha afegit, que “encara que afegim al seu dia la denominació de Turisme, això no ha llastat per res la cita, és més, l’ha enriquit, unint dos sectors que s’imbriquen a la perfecció”.

Finalment, Natxo Costa, director general de Comerç de la Generalitat Valenciana ha recordat que “ja són molts anys -fins i tot abans de tenir aquest càrrec- els que estic implicat amb aquesta Fira, que no ha fet altra cosa que consolidar el sector comercial a la localitat “. Costa ha posat a Bunyol com a exemple de “col·laboració entre administracions. El treball amb l’Ajuntament, l’Associació i BUINSA és continu i hi ha sempre una molt bona sintonia a l’hora de posar projectes en marxa i de facilitar ajudes per a esdeveniments com aquest “. Finalment, Costa ha afegit que “incloure el Turisme en una Fira d’aquestes característiques, és tot un encert perquè un sector ajuda a dinamitzar l’altre”.

Recordem que la XIV Fira del Comerç i Turisme de Bunyol s’inaugurarà aquest divendres a les 19: 30h al recinte del Planell. L’acte serà presentat pel periodista valencià, Mario Beltrán, qui també ha estat a la presentació d’aquest dimarts, i ha declarat que “és tot un honor poder estar al capdavant d’un acte d’aquest calibre i en una localitat com Bunyol”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*