EU de Bunyol s’inicia el procés electoral amb l’objectiu d ‘ “unir forces, programa i candidatures de l’esquerra”

El próximo martes 21 de Mayo, a las 19,30 y en la Plaza de Layana EUPV realizará el mitin para las elecciones municipales y europeas.
Logotipo de Esquerra Unida del País Valencià.

Post també disponible en: Castellano

EUPV de Bunyol ha reunit al seu assemblea de militants i simpatitzants aquest dimecres, 6 de febrer, per “iniciar el procés electoral de les pròximes eleccions autonòmiques i municipals que se celebraran el 26 de Maig”, segons han informat des de la formació.

“El coordinador local Chimo Masmano Ruiz ha exposat l’informe polític fent anàlisi i valoració de la gestió municipal del Grup d’EU en aquests últims quatre anys, sent la gestió dels nostres tres regidors valorada molt positivament per les nombroses intervencions que s’han produït en la assemblea. per a EU de Bunyol ha estat molt positiu el que forces progressistes i d’esquerres es posessin en 2015 d’acord per pactar la gestió municipal per a aquests últims quatre anys. s’ha ressaltat l’eficàcia i saber fer de l’alcaldia en els dos primers anys de legislatura encapçalada per Rafa Pérez Gil i de la notable gestió desenvolupada per María Ávarez i Carles Xerri, així com el treball des de la regidoria d’urbanisme desenvolupat en els quatre anys per Rafa Pérez. Globalment la gestió d’EU a l’Ajuntament ha estat bona complint els compromisos amb el veïnat de Bunyol continguts en el programa electoral amb que EU es va presentar a 2015 a les eleccions municipals “.
En l’informe polític s’ha valorat “la necessitat que les forces progressistes i d’esquerres siguem capaços d’arribar a acords que ens permeti presentar-nos a l’electorat el més units possibles per tal de poder dur a terme el millor programa possible que permeti a Bunyol seguir progressant en serveis públics i per tant en benestar. en aquest sentit EU i Podem estan treballant per aconseguir unir forces, programa i candidatura que seria bo per Bunyol que recollís també a altres grups i voluntats de l’esquerra “.

Després del debat de l’informe polític aquest s’ha aprovat gairebé per unanimitat, amb només una abstenció.

L’Assemblea ha aprovat obrir el termini perquè militants i simpatitzant “puguin fer propostes de persones que per EU de Bunyol puguin conformar la candidatura de convergència de l’esquerra que es proposa constituir. Militants i simpatitzants podran realitzar les seves propostes fins al dilluns 25 de febrer . s’ha encarregat a Rafa Pérez, Chimo Masmano Ruíz i Carles Xerri perquè recullin les propostes que vagin fent-se i aportar-les a la comissió de candidatures “.

“Per tal de dotar l’organització d’estructura de cara als comicis de maig l’assemblea ha aprovat per unanimitat la creació de la comissió de candidatures que recollirà les propostes de les persones indicades per militants i simpatitzants. Així mateix també l’assemblea ha acordat formar la comissió de programa electoral encarregat d’elaborar-amb el mandat de fer-ho amb la màxima participació tant interna com de la ciutadania de Bunyol. Per a la formació d’ambdues comissions electorals: candidatura i programa, l’assemblea ha designat a les persones que realitzaran aquests treballs sent acceptades aquestes persones per la totalitat d’assistents a l’assemblea “, han finalitzat des d’EU.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*