La piscina municipal de Bunyol obrirà les seues portes el pròxim 9 de juliol

Post també disponible en: Castellano

Després d’una gran obra que ha patit diversos retards motivats per les inclemències climatològiques, definitivament la Piscina Municipal de Bunyol obrirà les seues portes a l’estiu divendres que ve 9 de juliol.

Així ho ha confirmat Rafa Pérez, regidor d’Urbanisme a l’Ajuntament de Bunyol: “La Piscina Municipal de Bunyol obri les seues portes el 9 de juliol amb un aspecte renovat, segur i d’alta qualitat per a tots els veïns i usuaris habituals, que són molts, de la nostra piscina pública d’estiu”.

“Després de les intenses pluges i les elevades temperatures durant el dia l’obra s’ha vist molt dificultada per a poder complir els terminis”, deia Pérez. Encara així, ja està pràcticament finalitzada i amb el personal que ocuparà els llocs de neteja i socorristes en procés de selecció en marxa. “Per això, volem que la piscina òbriga les seues portes amb total garanties i que les seues instal·lacions duren molts anys, sense contratemps, sense fugides i sense trencaments, per això som previnguts i hem preferit esperar un temps prudencial per a la finalització de les obres amb la finalitat que els usuaris puguen gaudir-la amb les màximes garanties”, afirmava Pérez.

Les obres finalitzaran aquesta setmana, però, segons confirmava el regidor, “han de realitzar-se anàlisi d’aigua i ompliment de la piscina per a comprovar que tot està correcte, així com altres comprovacions i estudis pel que s’ha decidit fer amb cautela i obrir les instal·lacions uns dies després, el pròxim 9 de juliol”. Se seguiran tots els protocols marcats antiCovid19, amb servei de bar i piscina per als més xicotets. 

Rafa Pérez finalitza confirmant que a l’octubre donarà principi l’obra de la piscina per als més xicotets, que és l’última fase de la reconstrucció definitiva que patirà la Piscina Municipal de Bunyol. Així l’estiu pròxim els més xicotets podran gaudir d’unes instal·lacions pràctiques i molt divertides.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*