La Banda Juvenil de “L’Artística” de Bunyol rep als seus nous integrants

Post també disponible en: Castellano

Diumenge passat 20 de juny, va tornar la música al Teatre *Montecarlo de Buñol de mans de la Banda Juvenil de la Societat Musical “L’Artística”. El concert, dins del programa Excel.lent de la Diputació de València, estava previst inicialment a l’Auditori Municipal a l’aire lliure, però la climatologia del cap de setmana va obligar a modificar la ubicació i traslladar l’acte al Teatre. 
Abans de començar el concert, els 13 nous músics de la Banda Juvenil van desfilar fins a l’escenari per a ser rebuts pel seu director, David Tarín Díaz i pel president de l’Artística, Francisco Blasco Abril. Una vegada completada la formació, va arrancar la primera part que incloïa el pasdoble “Algímia d’Alfara” de Martín Alonso, “Clarinet Calypso” de Philip Sparke, “Africata” de Quincy Hilliard i “Odilia” de Jacob de Haan.

Després d’un breu descans, va ser el moment d’entregar els premis del XXIII Concurs de Solistes, celebrat els passats 16 i 23 de maig en el Teatre Montecarlo. El Director de l’Escola de Música i Dansa, Mario Ortuño Gelardo, i el President de la societat, Francisco Blasco van ser els encarregats de rebre als 5 guanyadors, anunciant a Eva Fuster Pedrón com a guanyadora absoluta del certamen.

Després del lliurament de premis, va continuar el concert de la Banda Juvenil, que va oferir als assistents “Alegria agostense” de Juan Manuel Molina, “Freefall!” de David Shaffer i “A new beginning” de Satoshi Yagisawa. 
Abans de tancar el concert amb el “Himne a Bunyol” de Guzmán Cárcel, el Director David Tarín es va dirigir al públic agraint la seua assistència i anunciant com a bis el pasdoble “Joves i Feos” de Xavier Cabrera Aparisi. El pasdoble, l’estrena del qual va haver de retardar-se a causa de la situació sanitària, té com a protagonista a la Banda d’Iniciació, agrupació de la qual formaven part alguns dels músics que formen part actualment de la Banda Juvenil i que per tant, no van poder estrenar aquesta obra en l’acte de Fi de Curs del passat 12 de juny. 
El fermall d’or de l’acte va ser la interpretació del “Himne a Bunyol”, acompanyat per les veus del públic assistent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*