La piscina de Benaguasil obri amb un 75% d’aforament i cita prèvia

Post també disponible en: Castellano

La piscina obrirà en horari ininterromput de dilluns a diumenge, de 11h a 19:30h.

L’Ajuntament de Benaguasil ja té tot llest perquè done principi la temporada de bany en la piscina municipal. L’obertura serà aquest dijous 24 de juny a partir de les 11h i romandrà oberta fins al pròxim 30 d’agost.
Per segon any i a causa de la Covid-19 serà necessari sol·licitar cita prèvia telefònica per a accedir al recinte, que segons la normativa autonòmica vigent té un aforament del 75%, i s’establirà un sistema de torns de demà i de vesprada. Així mateix només estarà habilitada la zona de lavabos, no estant disponible les dutxes o l’ús del vestuari.
La piscina municipal tornarà a funcionar amb els preus i abonaments habituals, 1,55€ per als menors de 14 anys, 2,55€ per als majors de 14 anys i 1,25€per a les persones jubilades. Respecte a l’horari aquest serà ininterromput de 11h a 19:30h, de dilluns a diumenge. També tornaran els cursos de natació i les escoles d’estiu esportives i els campus dels clubs de futbol.
Així ho ha donat a conéixer el regidor d’Esports, Rubén Araque, que ha manifestat que “després de posar a punt la instal·lació la piscina ja està llesta per a la seua obertura, complint amb les mesures sanitàries que marquen les autoritats perquè la temporada estival es desenvolupe amb total seguretat”, per al que ha apel·lat a “respectar les normes i atendre les recomanacions del personal que treballa en el recinte”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*