La Guàrdia Civil desactiva un punt de venda de drogues a Riba-roja de Túria

Post també disponible en: Castellano

S’ha detingut a un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública (cultiu de marihuana) i un altre de defraudació de fluid elèctric en la localitat de Riba-roja de Túria

La Guàrdia Civil ha intervingut divers material per al bon desenvolupament de les plantes com 4 split d’aire condicionat, 18 ventiladors, 2 transformadors amb temporitzadors, 32 llums, 3 deshumidificadores i més de 2.900 euros en efectiu.

Els investigadors van confiscar 4 escopetes, amb la seua corresponent llicència, i una pistola de balines.

La Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria, en el marc de l’operació “KRATA”, ha detingut a un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública (cultiu de marihuana) i un altre de defraudació de fluid elèctric en la localitat de Riba-roja de Túria de Túria.
Gràcies a les proves obtingudes en aquesta operació, els agents van realitzar un registre, juntament amb la comitiva judicial, en un xalet d’una urbanització pertanyent al terme municipal de Riba-roja de Túria de Túria.
Els investigadors van trobar en l’habitatge quasi 600 plantes de marihuana, de grandària mitjana, distribuïdes en el garatge i en una altra estada annexa a l’habitatge. A més, es van intervindre divers material per al bon desenvolupament de les plantes com 4 split d’aire condicionat, 18 ventiladors, 2 transformadors amb temporitzadors, 32 llums, 3 deshumidificadores i més de 2.900 euros en efectiu. 
Els agents també es van adonar que el subministrament elèctric necessari per a la plantació procedia de la xarxa pública.
Unes hores més tard, els investigadors van confiscar 4 escopetes, amb la seua corresponent llicència, i una pistola de balines.
L’autor dels fets residia a la casa juntament amb la seua dona i dos fills menors d’edat. 
Finalment, la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria va procedir a la detenció d’un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública (cultiu de marihuana) i un altre de defraudació de fluid elèctric en la localitat de Riba-roja de Túria de Túria.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Llíria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*