La Plataforma pro hospital comarcal es reuneix amb la diputada d’EUPV en les Corts, Estefania Blanes

Post també disponible en: Castellano

La diputada d’EUPV i portaveu adjunta de Unides Podem en les Corts, Estefania Blanes, s’ha reunit aquest passat 6 d’octubre amb representants de la Plataforma pro hospital de la Foia de Bunyol-Xiva.

Sobre la taula els pressupostos de la Generalitat Valenciana de l’2021 i les inversions de sasnidad a la comarca.

Estefania va avançar que “encara no havien arribat als grups parlamentaris l’esborrany de pressupost de la Conselleria de Sanitat, asseverant que en el cas que no es contemplessin les partides per començar la construcció de centre model Villena aprovat per les corts valencianes presentaria esmena per que es recollís, ja existeix l’antecedent dels pressupostos de l’2018 a on es recollia un milió d’euros per a la construcció i la necessitat encara persisteix “, segons fonts de la plataforma.

Els representants de la plataforma van argumentar amb dades sanitàries “la necessitat d’aquestes inversions no només per a la construcció sinó també per si cal remodelar els centres de salut de Xiva, Xest o Bunyol per albergar més especialitats i proves diagnòstiques”.

Plataforma va lliurar diversos escrits on es recollia “les mancances sanitàries que pateixen a dia d’avui els veïns, posant l’accent en la necessitat de dotar de més unitats d’emergències sanitàries”.

La Plataforma ha avançat que continuarà “amb la ronda de reunions amb els grups parlamentaris a fi d’aconseguir inversions sanitàries suficient per solucionar els problemes que patim i es posin els serveis sanitaris que necessitem”.

En el mateix ordre de coses, també han avançat que en breu sol·licitaran “reunió amb el President de la Mancomunitat, Miguel Tórtola, amb l’objectiu d’esbrinar com van les gestions de la Secretària Autonòmica Concha Andrés a les millores de serveis”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*