El Campionat de Futbol Sala d’Estiu de Bunyol, consolidat i a punt de canalitzar les seues últimes setmanes

Post també disponible en: Castellano

Fins al 24 d’agost està tenint lloc totes les vesprades de dilluns a divendres en el Poli de la Piscina Municipal de Bunyol, de 19,00 a 24,00 hores, el Campionat d’Estiu de Futbol Sala en diferents categories. Va arrancar el passat 4 de juliol i com ja es va dir la setmana anterior totes les vesprades amb molts els aficionats, veïns de la localitat i familiars dels jugadors els que omplin les graderies d’aquestes instal·lacions. La setmana pròxima ja serà agost, per la qual cosa totalment consolidat i de gran èxit canalitza els seus últims dies abans de les semifinals i finals. Concretament a partir del 8 d’agost ja es disputen huitens de final. 

Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, continua agraint la participació i assistència en aquest campionat totes les vesprades de juliol, “i que segur continuarà el mes d’agost”. Cada dia s’informa de l’horari de tots els partits a través de les xarxes socials de Ràdio Bunyol TV (Facebook, Twitter i canal de difusió de Whatsapp) i de l’Ajuntament de Bunyol i també es diu en els Informatius locals-comarcals d’11 a 11.30h d’aquesta ràdio municipal. A més tots els dijous de 12.45 a 13.45h el programa de Ràdio Bunyol TV, presentat per José Larrazábal, Lliure Directe, enumera tots els resultats de la setmana anterior. És el programa oficial d’aquest campionat esportiu.

Precisament ací es van analitzar els resultats de l’última setmana del Campionat de Futbol Sala i es va presentar el cartell de la Setmana de l’Esport, que tindrà lloc del 22 al 27 d’agost, en la setmana pre-fires. Dins d’aquesta setmana el dimarts 23 d’agost es disputaran el tercer i quart lloc en les categories Mitjans (21.20 hores) i Lliure Masculí (22.10 hores); i el dimecres 24 d’agost serà el torn de les finals: Xicotets (20.30 hores), Mitjans (21.20 hores), Majors (22.10 hores) i Lliure (23.00 hores).

Alguns dels resultats dels partits disputats en el Campionat de Futbol Sala en l’última setmana van ser també comentats en aquest programa esportiu de Ràdio Bunyol. Els resultats de l’última setmana, des del dimecres 20 de juliol al dimecres 27 de juliol són: 

Com ja es va dir a principis de setmana els esports que podran veure’s en la Setmana de l’Esport a Bunyol, del 22 al 27 d’agost, són: 

HandbolEl dilluns 22 d’agost obrirà la Setmana de l’Esport el Torneig Mini Handball, que tindrà lloc en el Pavelló del Planell i en el qual participaran xiquets i xiquetes entre 6 i 12 anys en partits 4×4 a mitja pista d’una duració aproximada de 10-15 minuts. No és necessària una inscripció prèvia, bastarà amb personar-se allí a les 10.30 del matí i en funció dels participants s’elaboraran els equips. Per a inscriure’s contactar amb Teo Pros al 680 866 766 o bé en el mail balonmanobunyol@gmail.com

Frontenis

El XLIX Torneig Frontenis Ajuntament Bunyol 2022 comença el 27 de juliol i finalitza en la Setmana de l’Esport. Els partits del torneig es disputen totes les vesprades de dilluns a divendres des de les 19 hores, en categoria Masculina i Mixta. El dimecres 17 d’agost es disputen els quarts de final, el divendres 19 d’agost les semifinals i el dimarts 23 d’agost, el dia dedicat a la raqueta dins de la Setmana de l’Esport, tenen lloc les finals, amb trofeus per als quatre primers classificats i premi en metàl·lic segons inscripcions. Estàs es poden fer directament a través de Toni Cusí en el telèfon 679 465 462.

Pàdel

Un dels esports més en auge, el pàdel, comptarà amb un torneig de copa, amb inscripció gratuïta i nivell lliure, que funcionarà amb partits d’un sol set i que durarà uns dos o tres dies, en funció del nombre d’inscripcions, amb finalització el dimarts 23 d’agost, Dia de la raqueta, amb la disputa de la final i el tercer i quart llocs. Dues setmanes abans de la disputa de la final s’habilitarà un enllaç a una app i pàgina web per a qui vulga inscriure’s (hi ha places limitades). Per això cal dirigir-se a Paco en el telèfon 677 85 04 15.

Tennis

El dimarts 23 d’agost també és torn per al tennis, ja que se celebra el VI Torneig Súper Tie-breaks Fira i Festes Bunyol 2022. Es disputa en una sola jornada, entre les 18 i les 22 hores aproximadament. Es tracta de partits curts, consistents en un joc a 10 punts amb avantatge de dos per a determinar el guanyador. Serà un torneig dinàmic, ja que s’utilitzaran les tres pistes de tennis simultàniament. Cal dirigir-se a Sergio Herrero al 608 789 717.

Atletisme

El dijous 25 d’agost a les 19.30 hores des de la plaça Layana torna un clàssic de l’esport bunyolense després de l’obligada aturada deguda a la pandèmia, la XXV Carrera Fira i Festes – Homenatge a Raquel Lavilla Villar –, en la qual podran participar tots els veïns i veïnes de Bunyol de manera gratuïta (a través de l’email alcaldia@bunyol.es indicant nom i cognoms, DNI i data de naixement) i els no bunyolenses pagant 7,50€ a través de la web www.megustacorrer.com o 10€ el mateix dia de la carrera. El recorregut es compon d’una volta de 10 Km. pel recinte firal, centre urbà i parc del Planell. Hi haurà premis per als primers classificats i l’obsequi d’una samarreta tècnica i una motxilla Cajamar per a tots els participants.

Futbol

Finalment, el dissabte 27 d’agost a partir de les 17.45 hores tindrà lloc la presentació del C.Sr. Bunyol davant la seua afició en el Beltrán Báguena, on el públic podrà conéixer a les plantilles de tots els equips de l’escola i del primer equip, que culminarà la vesprada enfrontant-se a l’Atlètic Llevant O.D. a partir de les 19 hores.

El seu cartell ha sigut presentat en el programa Lliure Directe de Ràdio Bunyol TV, on José Larrazábal, el seu presentador, va estar acompanyat de Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, i de José María Fernández, becari d’estiu d’aquesta emissora municipal, estudiant de Comunicació Audiovisual de la Universitat de València. Un gran programa on es van repassar tots els detalls d’aquesta setmana esportiva, de la XXV Carrera Fira i Festes – homenatge a Raquel Lavilla Villar, i de la transcendència que l’esport té en aquesta localitat, i l’auge dels esports de raqueta com el pàdel. Tant és així que també es va dir que l’Ajuntament de Bunyol ha canviat la gespa de la pista 2 de pàdel de les instal·lacions del Planell, amb fons propis, a causa de l’enorme afluència d’esportistes que ho utilitzen diàriament.

Alguns dels resultats dels partits disputats en el Campionat de Futbol Sala en l’última setmana van ser també comentats en aquest programa esportiu de Ràdio Bunyol. Els resultats de l’última setmana, des del dimecres 20 de juliol al dimecres 27 de juliol són: 

DIMECRES 20 JULIOL

Los Cocodrilos – Va de fusta 7-1

Dream Team – Galácticos de Turche 2-2

Rayatuns – Pizzeria Buedo 2-8

Sikomotronik – Buñol B 3-4

DIJOUS 21 JULIO

Bayern de los Caídos – Aston Birra

TCN – Analgésicos

Minuto 12 – Futsal 380 0-3

DILLUNS 25 JULIO

Los Tigres – Los Cocodrilos 0-8

Los Carboneros – El Imperio 7-1

Vayoletas Wins – Treinta y Tres 1-2

Milan Rover CF – Pizzeria Buedo 1-4

DIMARTS 26 JULIOL

Benjamín United – Nostre Cos Team 

Los Diablos – Bayern de los Caídos

Sikomotronik – Dream Team

Galácticos de Turche – La Élite 6-4

DIMECRES 27 JULIOL

Los Cocodrilos – Los Carboneros 1-7

Va de Fusta – Futsal 380 5-2

Analgésicos – Tienda el Hortelano 6-1

Buñol B – Vayoletas Wins 3-0

Hui dijous 28 de juliol els partits que es disputaran són: 21.20h Els Diables – Aston Birra; 22.10h Veterans Bunyol – TCN. Demà divendres 29 de juliol jugaran: 20.30h El Quiosquet – Trenta-tres; 21.20h Real Albecancel – Rayatuns; 22.10h Dream Team – L’Elit

Es recorda que les categories d’aquest campionat de Futbol Sala d’Estiu són Sènior masculí (a partir de 16 anys), –coneguda com a Categoria Lliure-, Majors (de 13 a 15 anys), Mitjans (de 10 a 12 anys) i Xicotets (de 7 a 9 anys). En aquest enllaç es poden veure els horaris dels partits i tot el reglament d’aquest campionat: https://www.bunyolesdeporte.com/esdeveniments/campionat-futsal-estiu-22/

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*