Fotogalería: Alborache gaudeix amb intensitat de les seues Festes patronals

Post també disponible en: Castellano

Des que la nit de 15 de juliol les campiones de l’O.D. Mancomunitat La Foia exerciren de pregoneres del les festes d’Alboraig 2022, la població ha viscut en una constant festa durant tota aquesta quinzena del mes de juliol.

Actes culinaris com “les Paelles”, l’esmorzar o el torneig de parxís organitzat per l’Associació de Mestresses de casa d’Alboraig o el menjar de Santa Ana per l’associació de jubilats, són cites ineludibles que es repeteixen cada any.

Una altra tradició és la musical que abarrota sempre l’auditori Sr. José María Cervera Collado primer amb l’emotiu concert oferit dins del XLVII Festival De Bandes de Música en la qual van participar la SIM “La Primitiva” d’Alboraig i la Societat Musical Unió de Pescadors del barri del Cabanyal.

Un altre dels actes culturals que ja estan consolidats en el municipi és l’Exposició de Pintura organitzada pel Grup d’Artistes Locals “Sant Jaume” que es pot gaudir en la sala d’actes de l’ajuntament. 

La diversió i el bon humor es fan patents en aquestes festes amb la carrera d’Actuacions Boges o la tradicional cavalcada que recorre la via principal de la localitat.

El 25 de juliol el Bisbe auxiliar de València, don Arturo Ros, ha celebrat l’Eucaristia en honor al patró, Sant Jaume, en una celebració cantada pel cor “Vicente Montesinos”, després de la missa s’ha disparat la tradicional Mascletà. 

A l’inici de la processó en honor a Sant Jaume ha tingut lloc en la plaça Sr. Salvador Martínez la Muixeranga La Torrentina que ha donat pas a la tradicional processó pels carrers de la localitat.

Fotos: María Martínez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*