Xest homenatja els centres educatius per la seua labor en temps de pandèmia

Post també disponible en: Castellano

Des de les regidories d’Educació i Cultura s’homenatjarà els centres educatius de la localitat amb un vídeo titulat Crònica del valor de l’Escola en temps de pandèmia, realitzat amb testimoniatges de la comunitat educativa. 

“L’escola, aqueix lloc de trobada, desenvolupament i creixement, s’ha adaptat al nou context de pandèmia d’una manera exemplar; el professorat ha sabut trobar les bretxes que ens presenta aquesta nova situació, ajudant l’alumnat a trobar en l’espai educatiu un lloc d’acompanyament i aprenentatge”, ha apuntat la regidora Mª Ángeles Llorente. “Volem reconéixer la labor de la comunitat educativa en aquests temps tan convulsos i deixar un testimoniatge audiovisual per a futures generacions”.

El vídeo s’estrenarà diumenge que ve, 26 de setembre, en el Teatre Liceu, en un primer acte que també comptarà amb un recital musical a càrrec de la Escoleta del Cor de L’Eliana. Per a aquest primer passe ja s’ha completat l’aforament màxim permés amb l’assistència dels i les protagonistes del projecte audiovisual. 

“La normativa actual no ens permet reunir més persones en el teatre Liceu, però atés que som conscients de l’interés que tindrà per a la població aquest acte, hem decidit repetir-lo el 7 de desembre. A més, els centres educatius projectaran el vídeo en les dates que ells mateixos trien”, ha assenyalat Llorente.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*